Λίγες ώρες μετά τις εκλογές της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας, τη συντριπτική νίκη του Απόστολου Τζιτζικώστα και τη θριαμβευτική είσοδο του ιδίου στο διοικητικό συμβούλιο, ο Γιάννης Γιώργος έστειλε το δικό του μήνυμα και την δική του τοποθέτηση.
Το μήνυμά του μάλιστα είναι ιδιαιτέρως συγκινητικό, μιας και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής απέχει εδώ και μία εβδομάδα από τα καθήκοντά του, λείπει από το σπίτι και τους δικούς του ανθρώπους εξαιτίας μίας περιπέτειας που έχει με την υγεία του.
Κάτι το οποίο δε διστάζει να μοιραστεί με όλους μέσω του μηνύματος που ανήρτησε και το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Καλημέρα, Έβδομη ημέρα μακριά από την καθημερινότητά μου και τους δικούς μου ανθρώπους,στον κρύο θάλαμο ενός θεραπευτηρίου εξαιτίας δικών μου λαθών και παραλείψεων(αφού πίστευα όπως όλοι μας ότι προέχουν άλλα από την υγεία μας),θεωρώ ότι ο δρόμος για την επιστροφή στο σπίτι αρχίζει και αχνοφαίνεται!
Εστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες,παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εκλογές ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο των Περιφερειών,την ΕΝΠΕ,στις οποίες ήμουν υποψήφιος για το ΔΣ.
Χωρίς φυσική παρουσία αλλά με την στήριξη όλων των συναδέλφων της παράταξης ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ της ΠΚΜ,πήρα την (2η) δεύτερη θέση ανάμεσα σε δέκα συνυποψηφίους απ’ όλη την Ελλάδα,συμβάλλοντας με την συμμετοχή μου στη μεγάλη νίκη της παράταξης ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ της οποίας ηγείται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας!
Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους του συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα που αν και απόντα με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο 25μελες ΔΣ της ΕΝΠΕ αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά μου στην Αυτοδιοίκηση!
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Α.Τζιτζικώστα για την ευκαιρία που μου έδωσε,και του εύχομαι συγχαρητήρια για την περηφανή νίκη του με 71%(αν και η ομάδα μας εδώ και χρόνια έχει συνηθίσει σε τέτοια ποσοστά) και υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών του.
Καλή συνέχεια σε όλους με ΥΓΕΙΑ!!!»