Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο, Αστέριο Ζωγράφο και με πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Γαλάτιστα.
Αποκορύφωμα της πολύ όμορφης εκδήλωσης που παρουσίασε η δημοσιογράφος Σουζάνα Καζάκα ήταν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία του χωριού.
Δένδρο το οποίο έφθασε κατευθείαν από τον Ταξιάρχη για να ομορφύνει ακόμη περισσότερο τη Γαλάτιστα.

Το πρόγραμμα για τους μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην λαμπερή εκδήλωση περιελάμβανε παιχνίδια με κλόουν, λιχουδιές, δωράκια για τους μικρούς επισκέπτες και ζεστό μυρωδάτο κρασί.
Επίσης εντυπωσίασε το συντριβάνι σοκολάτας, δόθηκαν δωρεάν σε όλους ποπ κορν ενώ παρούσα ήταν και η φιλαρμονική του νομικού προσώπου Αριστοτέλης του δήμου Πολυγύρου, όπως και η μικτή χορωδία της Γαλάτιστας.
Αλλωστε στη Γαλάτιστα τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο μία γιορτή για τα παιδιά αλλά μία γιορτή για αυτούς που αισθάνονται παιδιά, δηλαδή όλους εμάς..

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν στην κάμερα του XalkidikiPolitiki και στην Σουζάνα Καζάκα ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γαλάτιστας, Μανώλης Σειράς.