Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να σταθεί στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων είναι διαρκής και δυναμική, ήδη έχουν μοιραστεί 4.000 ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ και δε σταματάμε.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν τρεις παρασκευαστικοί και τροφοδοτικοί σταθμοί στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ στην ΟΡΜΥΛΙΑ και τη ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ και κάθε μεσημέρι υπάλληλοι του Δήμου και εθελοντές παραλαμβάνουν τα γεύματα και τα διανέμουν στα σπίτια . Στόχος μας είναι να συνεχιστεί η δράση για όσο το δυνατόν περισσότερο , γιατί πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Νομικό του πρόσωπο «Αριστοτέλης» και την ΚΕ.ΔΗ.ΠΟ, προσπαθεί να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες στις δύσκολες τούτες μέρες , ώστε κανείς να μη νιώσει μόνος του. Θερμά ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους υπαλλήλους ,που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, τους συναδέλφους αιρετούς που στήριξαν την προσπάθειά μας και τον κάθε επώνυμο κι ανώνυμο χορηγό για τον ευαίσθητο κι ευγενικό τρόπο που αντιμετώπισε την παραπάνω δράση. Η στήριξη και η προσφορά των ανθρώπων αυτών είναι μεγάλη και αυτό μας δίνει δύναμη κι αισιοδοξία να συνεχίσουμε. Και μη ξεχνάτε, κανείς δεν είναι μόνος. Μείνετε σπίτι… θα έρθουμε εμείς.