Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μετά τον Λειβαδίτη φωτιά σε δασική έκταση στο Παρανέστι

Κοινοποίηση

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση στο Παρανέστι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην περιοχή Ζαρακαδιας (Πάγκαλος) και επεκτάθηκε λόγω των ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.

Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα, με τη φωτιά να τίθεται υπό έλεγχο ενώ εκτιμάται ότι συνολικά κάηκαν πάνω από 100 στρέμματα δασικής έκτασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως δασική πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή και στην περιοχή του Λειβαδίτη, στην ορεινή Ξάνθη, προκαλώντας αντίστοιχη κινητοποίηση των πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Μετά τον #Λειβαδίτη φωτιά σε δασική έκταση στο #Παρανέστι ▪Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση στο Παρανέστι. ▪Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην περιοχή Ζαρακαδιας (Πάγκαλος) και επεκτάθηκε λόγω των ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή. ▪Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα, με τη φωτιά να τίθεται υπό έλεγχο ενώ εκτιμάται ότι συνολικά κάηκαν πάνω από 100 στρέμματα δασικής έκτασης. ▪Αξίζει να σημειωθεί πως δασική πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή και στην περιοχή του Λειβαδίτη, στην ορεινή Ξάνθη, προκαλώντας αντίστοιχη κινητοποίηση των πυροσβεστικών υπηρεσιών.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XanthiNea.gr (@xanthinea.gr) στις

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα