Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βουλιάζει η Ξάνθη για το καρναβάλι – Γεμάτοι δρόμοι μέχρι το πρωί

Κοινοποίηση

Σε έντονους καρναβαλικούς ρυθμούς μπήκε απο το βράδυ της Παρασκευής η Ξάνθη με χιλιάδες καρναβαλιστές – από την περιοχή και επισκέπτες – να ξεχύνονται στους δρόμους.

Ντυμένοι, κρατώντας κροτίδες λάμψης, σφυρίχτρες και σερπαντίνες, οι καρναβαλιστές κατέκλυσαν τις καφετέριες και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το αμείωτο κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα απο την πλατεία Αντίκα, όπου υπήρχε dj, με τους καρναβαλιστές να πλημμυρίζουν τους δρόμους και να διασκεδάζουν μέχρι το πρώτο φως της ημέρας.

Νοικιάζουν σπίτια

Τα ξενοδοχεία της περιοχής, αλλά και τον γύρω περιοχών όπως η Καβάλα και η Κομοτηνή γεμίζουν από κόσμο, για το καρναβάλι της Ξάνθης ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επισκέπτονται την περιοχή αυθημερόν.

Ωστόσο, παρατηρείται το φαινόμενο κάτοικοι της περιοχής και ιδιοκτήτες σπιτιών να νοικιάζουν τις οικίες τους σε επισκέπτες για το τριήμερο του καρναβαλιού. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που εδώ και μέρες έχουν αναρτήσει σχετικές αγγελίες στα social media αναζητώντας υποψηφίους ενδιαφερόμενους. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα