Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Τουρκική εταιρεία LC WAIKIKI μετά την Ξάνθη πάει Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση

Ποια είναι αλυσίδα ενδυμάτων και αξεσουάρ LC Waikiki που, μετά την Ξάνθη, ετοιμάζεται να συστηθεί και στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης.


Η τουρκική αλυσίδα ενδυμάτων και αξεσουάρ LC Waikiki, βαζει στο στόχαστρο της το καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης. 

Την είσοδο της στην ελληνική αγορά έκανε λίγους μήνες πριν ξεκινώντας από την Ξάνθη, με ένα κατάστημα, στο εμπορικό κέντρο, Flamingo, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλη την γκάμα της LC Waikiki, που δίνει ενδυματολογικές λύσεις σε μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες.

Τώρα η τουρκική αλυσίδα που διαθέτει 900 και πλέον καταστήματα σε 45 χώρες, ετοιμάζεται να συστηθεί στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης αναζητώντας κατάστημα, προκρίνοντας ως καλύτερη λύση την εύρεση χώρου σε κάποιο από τα εμπορικά κέντρα της πόλης.

Μάλιστα μέχρι πριν λίγο διάστημα αναζητούσε διευθυντή για το κατάστημα που αναμένεται να λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που καταδεικνύει πως η έλευση της βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Ποια είναι η LC Waikiki

Η Waikiki θεωρείται η πιο επιτυχημένη μάρκα ρούχων της Τουρκίας και η επιτυχία της εστιάζεται στο γεγονός ότι απευθύνεται τόσο στους συντηρητικούς μουσουλμάνους, όσο και στους φιλελεύθερους αγοραστές, ενδεικτικό αυτού, άλλωστε, είναι και η μεγάλη της, ταχεία, επέκταση της σε άλλες χώρες. Μότο της εταιρείας είναι «Ο καθένας αξίζει να ντύνεται καλά».

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1988, πήρε το όνομα της από δημοφιλή παραλία στη Χαβάη και απογειώθηκε όταν αγοράστηκε από Τούρκους επιχειρηματίες. Πλέον λειτουργεί υπό την ομπρέλα της LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş και με γοργούς ρυθμούς «συνθλίβει» τους τοπικούς και ξένους ανταγωνιστές στην αγορά της Τουρκίας.

Διαθέτει σχεδόν τέσσερις φορές το μερίδιο του πλησιέστερου ανταγωνιστή της και το 80% των καταναλωτών της χώρας έχουν επισκεφθεί τα καταστήματά της, ένα ποσοστό που προσεγγίζει εκείνο των καταστημάτων της Wal-Mart στις ΗΠΑ. Μετά την επιτυχία της στην Τουρκία, η Waikiki το 2009 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Ρουμανία. Σήμερα διαθέτει καταστήματα μεταξύ άλλων σε Ρωσία, Πολωνία, Βουλγαρία, Λευκορωσία,Σερβία, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδικη Αραβια, Μαλαισία, Αίγυπτο κ.α.
voria.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα