Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πατριός βίαζε ανήλικη – Η αλήθεια έγινε γνωστή στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

ΘΑΣΟΣ: Ανήλικη μαθήτρια είχε γίνει έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η σοκαριστική υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν το κορίτσι επισκέφθηκε τον πατέρα της την περίοδο των εορτών στη  Ξάνθη. Ο άνδρας διαπίστωσε πως το κορίτσι δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και την πίεσε για να του πει τι συμβαίνει.

Τότε, σύμφωνα με το kavalanews.gr, το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε το συμβάν αλλά και άλλες καταστάσεις ζώντας με την μητέρα της και τον σύντροφό της στο Θεολόγο, όταν ήταν περίπου σε ηλικία 12-15 ετών.

Το γεγονός αμέσως καταγγέλθηκε στον εισαγγελέα και το ζευγάρι στο Θεολόγο συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε και τις επόμενες ημέρες θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του Θεολόγου ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία.

Τον Σεπτέμβρη του 2010 κρατούσε όμηρο και απειλούσε με μαχαίρι να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του επειδή μάλωσαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας οδήγησε με τη βία την άτυχη γυναίκα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από το Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας στο Περιγιάλι.

Επιτόπου κατέφθασε αρχικά ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, του Τμήματος Ασφαλείας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στη συνέχεια ήρθε μια ειδική ψυχολόγος, η οποία διαπραγματεύτηκε με τον τότε 43χρονο. Του μίλησε επί μία ώρα και κατάφερε τελικά να τον πείσει να παραδοθεί. Έτσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα