Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προκαλεί ο «Δράκος της Ξάνθης»: Θέλει να σπάσει τα ισόβια

Κοινοποίηση

Δεν έχουν τέλος οι εφιάλτες για την οικογένεια της αδικοχαμένης γραφίστριας Ζωής Δαλακλίδου, καθώς ο αποκαλούμενος «δράκος της Ξάνθης» που βίασε, κακοποίησε άγρια και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή την άτυχη 34χρονη στην είσοδο της πολυκατοικίας της τα Χριστούγεννα του 2012 ζητά τώρα να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να ξαναφτιάξει τη ζωή του από την αρχή!

Ο 34χρονος Χρήστος Παπάζογλου, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατέθεσε στον Άρειο Πάγο αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κομοτηνής, με την οποία καταδικάστηκε τον περασμένο Απρίλιο σε ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και εμπρησμό.

Στους λόγους για τους οποίους ζητά επανάληψη της δίκης ο «δράκος της Ξάνθης» επικαλείται νομικές πλημμέλειες, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι στην απόφαση υπάρχουν «δακτυλογραφικές αβλεψίες»! Παράλληλα, τονίζει στην αίτησή του πως το Εφετείο δεν είχε αιτιολογήσει επαρκώς την απόρριψη του αίτηματός του, με το οποίο ζητούσε να δοθεί και δεύτερη αναβολή στη δίκη.

Μιλώντας μέσα από τις Φυλακές Γρεβενών, ο Χρήστος Παπάζογλου εμφανίστηκε να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το τεράστιο κακό που προξένησε. Όπως είπε, μετάνιωσε γι’ αυτό, αλλά υποστήριξε ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, και πρόσθεσε πως δεν πρέπει να τον χαρακτηρίζουν από μία και μόνο πράξη!

Τομές από αιχμηρό αντικείμενο

Από την πλευρά του, ο ένας αδελφός της 34χρονης Ζωής δήλωσε πως η οικογένειά του ζει καθημερινά με την ανάμνησή της και στην ερώτηση αν έχει συγχωρέσει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της αδελφής του απάντησε: «Μόνο ο Θεός μπορεί να τον συγχωρέσει»!

Ο Χρήστος Παπάζογλου σόκαρε το πανελλήνιο τα ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου 2012, όταν ακολούθησε την 34χρονη γραφίστρια Ζωή Δαλακλίδου, η οποία επέστρεφε από διασκέδαση στο σπίτι όπου διέμεναν οι γονείς της, τους οποίους είχε επισκεφθεί από τη Θεσσαλονίκη όπου έμενε μόνιμα για να περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τη στιγμή που έψαχνε τα κλειδιά στην τσάντα της, εκείνος της επιτέθηκε, τη βίασε και μετά την κακοποίησε άγρια.

Ο ιατροδικαστής είχε αναφέρει σοκαρισμένος ότι η κοπέλα έφερε δύο τομές στα γεννητικά της όργανα που δεν έγιναν με μαχαίρι, αλλά με άλλο αιχμηρό αντικείμενο! Προτού η 34χρονη αφήσει την τελευταία της πνοή από τις πολλαπλές βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο δολοφόνος την περιέλουσε με βενζίνη που έκλεψε από παρακείμενο σταθμευμένο μηχανάκι και την έκαψε ζωντανή!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα