Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός: Δεν θα γίνει το Παζάρι σε Ξάνθη και Πόρτο Λάγος

Κοινοποίηση

koronoios-pazari-xanthis



Κορονοϊός: Στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων δεν θα πραγματοποιηθεί το Παζάρι της Ξάνθης ούτε στο Πόρτο Λάγος. 

Θύμα του κορονοϊού πέφτουν και οι λαϊκές αγορές στην Ξάνθη, καθώς όπως αποφασίστηκε σχετικά δεν θα πραγματοποιηθούν.

Πιο συγκεκριμένα το Παζάρι της Ξάνθης που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο, δεν θα γίνει αύριο Σάββατο 14/03 ενώ κάτι αντίστοιχο έχει αποφασιστεί και για το Παζάρι στο Πόρτο Λάγος την Κυριακή 15/03. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο, η αναστολή θα ισχύει μέχρι νεοτέρας οπότε προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η λαϊκή αγορά.

Πρόκειται για προληπτικά μέτρα ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση κόσμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης 

Δήμος Ξάνθης:  Αναστέλλεται η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, μέχρι νεοτέρας.

Μετά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης σήμερα 13 Μαρτίου 2020,  μετά την ανακοίνωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής  Μακεδονίας και Θράκης,  στα πλαίσια των μέτρων  πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, και μετά από σχετικό έγγραφο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου περί αποφυγής συγχρωτισμού ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους,  με την αριθμ. 329/2020 απόφαση  Δημάρχου Ξάνθης, αναστέλλεται  η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Ξάνθης, από αύριο  Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 και έως την άρση της αναστολής,  με νέα απόφαση.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αβδήρων 

Κάνουμε γνωστό στους καταναλωτές, τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές ότι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό η λειτουργία της Κυριακάτικης λαϊκής αγοράς στο Πόρτο Λάγος δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  15 Μαρτίου 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα