Χρονόμετρο

    Τι “βούλιαξε” το δίκτυο της ΔΕΗ στην Καβάλα; Κοροιδεύουν τους καταναλωτές!!!

    Δημοσιεύτηκε στις

    Το μεγαλύτερο τμήμα της Καβάλας, σήμερα το απόγευμα, έμεινε από ρεύμα, καθώς λόγω της κακοκαιρίας απαιτήθηκαν από τους καταναλωτές υψηλά φορτία ρεύματος για τα οποία η ΔΕΗ δεν ήταν προετοιμασμένη. Τα κλιματιστικά, οι  ηλεκτρικές σόμπες και γενικά η κατανάλωση ρεύματος για θέρμανση, οδήγησε στο απογευματινό μπλάκ άουτ. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από το μεσημέρι, στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Περιγιάλι, καθώς ορισμένοι μετασχηματιστές βγήκαν εκτός λειτουργίας. Τα συνεργεία και οι εργαζόμενοι μπορεί να κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες κάτω από θερμοκρασίες υπό του μηδενός, έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον τέσσερεις ώρες, για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

     

    Τι άλλο περιμένουν για να αναβαθμίσουν τι δίκτυο διανομής ρεύματος, για το οποίο οι καταναλωτές πληρώνουν σημαντικά ποσά στον ΔΕΔΔΗΕ;

     

    Αν λοιπόν η ΔΕΗ δεν μπορεί, το καλοκαίρι να σηκώσει τα φορτία που δημιουργούν οι όλο και πιο συχνοί καύσωνες, αν το χειμώνα δεν μπορεί το ίδιο δίκτυο να σηκώσει τα φορτία λόγω χιονόπτωσης, κάτι δεν πάει καλά. Ας μας πει λοιπόν η ΔΕΗ ότι θα έχουμε ρεύμα μόνο όταν έχουμε καλό καιρό, για να είμαστε προετοιμασμένοι.


    Δημοσιεύτηκε στις

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.