Χρονόμετρο

    ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ο Βύρωνας υποχρέωσε τον Νέστο στην πρώτη φετινή του ήττα, 2-1 στο Χαλκερό και πρόκριση στα ημιτελικά

    Δημοσιεύτηκε στις

    Ο Βύρωνας Καβάλας κέρδισε με 2-1 το Νέστο Χρυσούπολης στο Χαλκερό και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας.

    Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε ρυθμό και αν ο καιρός βοηθούσε θα κέντριζε το ενδιαφέρον πολλών περισσότερων φιλάθλων. Στο 20ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καρίπογλου -η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό- έγινε το 1-0. Στο 49 ο Παρουτσής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86 ο Άγγος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα διαγώνιο σουτ του Τσίλογλου στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, ευκαιρίες για τον Βύρωνα έχασαν ο Παντελίδης, αλλά και σε κενή εστία ο Τσίλογλου.

    Ο Νέστος, που παρατάχθηκε με αλλαγές αφού αρκετοί βασικοί του ήταν επιβαρημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, είχε δύο φάσεις από εκτελέσεις φάουλ που έπιασε ο Μπάφας.

    Συνθέσεις:

    Βύρωνας Καβάλας: Μπάφας, Σιαματάς (46′ Κυγάης), Αγγελίδης Σ., Σεφερίδης, Δελής, Φαρσάκογλου (78′ Πεφάνης), Γοριδάρης, Καρίπογλου (63′ Δεληγιάννης), Παντελίδης, Τσίλογλου (73′ Άγγος), Μαυρογιάννης.

    Νέστος Χρυσούπολης: Χαραλαμπίδης, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς (77′ Μελισσόπουλος Αλ.), Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Μελισσόπουλος Ν. (46′ Τζελέπης), Κουντού (46′ Γκουτσίδης), Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Παρουτσής.

     

    Η εικόνα των προημιτελικών

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 2-1

    Το πρόγραμμα

    Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, 14:30: ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ-Α.Ο. ΚΑΡΙΑΝΗΣ

    ΟΦΡΥΝΙΟΥ, 14:30: ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, 14:30: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

     

    Αναβλήθηκαν τα ματς σε Οφρύνιο και Νέα Πέραμο

    Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, η ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε την αναβολή των δύο προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου σε Οφρύνιο και Νέα Πέραμο και πιο συγκεκριμένα τα ματς Αετός-Κεραυνός Πέρνης και Βρασίδας-ΑΟ Κάριανης. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 2.30μ.μ.


    Δημοσιεύτηκε στις

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.