93 κιλά κάνναβης στα χέρια του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας | xronos.gr
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 6 ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

93 κιλά κάνναβης στα χέρια του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας

28/01/19 - 12:41
kavala_93_kila_kanavis.jpg

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης έγιναν οι συλλήψεις και οι κατασχέσεις

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν στις 25-1-2019, στου νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, έξι μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 31, 31 και 52 ετών και τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 35, 51 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Στην επιχείρηση σύλληψης των δραστών συνέδραμαν επίσης αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Από την κατοχή των δραστών και τις έρευνες σε οχήματα και το διαμέρισμα, κατασχέθηκαν συνολικά: 64 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 92.953 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.200 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, κλειδιά οικίας, χειρόγραφες σημειώσεις, Κατασχέθηκαν επίσης τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr