Καταδίωξη οχήματος που οδηγούσε 17χρονος σταμάτησε μέσα στην Κομοτηνή | xronos.gr
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

Καταδίωξη οχήματος που οδηγούσε 17χρονος σταμάτησε μέσα στην Κομοτηνή

26/08/19 - 13:42

Ο ανήλικος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη, μετέφερε μετανάστες

Μετά από καταδίωξη συνελήφθη τη Δευτέρα 26-8-2019 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 17χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 

Στη συνέχεια το όχημα εισήλθε και κινήθηκε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ενώ ο οδηγός – διακινητής  επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.  

 Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Σαπών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr