Κομοτηνή: Αναστάτωση το βράδυ στην πόλη από καταδίωξη διακινητών | xronos.gr
ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

Κομοτηνή: Αναστάτωση το βράδυ στην πόλη από καταδίωξη διακινητών

01/11/19 - 10:00
32424-3.jpg

Στην συμβολή των οδών Ζυμβρακάκη και Σισμάνογλου έληξε η επεισοδιακή καταδίωξη

Συνελήφθησαν την 30-10-2019, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης, πέντε αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 38, 37, 27, 25 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαεπτά μη νόμιμους μετανάστες. 
Αναφορικά με την περίπτωση που έλαβε χώρα στη Ροδόπη, το βράδυ της Τετάρτης 30/10 στην παλαιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 37χρονο, οδηγό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ο οδηγός εισήλθε στην πόλη της Κομοτηνής όπου, αφού προσέκρουσε σε ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο, τελικά ακινητοποίησε το όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ακολούθως ο 37χρονος μαζί με τον 18χρονο συνοδηγό – συνεργό του, επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν, στην συμβολή των οδών Ζυμβρακάκη και Σισμάνογλου. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο 37χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr