Κομοτηνή: Επικίνδυνη καταδίωξη μεταναστών αναστάτωσε την πόλη τα ξημερώματα | xronos.gr
ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ...ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ

Κομοτηνή: Επικίνδυνη καταδίωξη μεταναστών αναστάτωσε την πόλη τα ξημερώματα

30/04/19 - 13:19

Πιάστηκαν οκτώ παράνομοι μετανάστες όπως και ένας εκ των διακινητών, όλοι με καταγωγή από το Πακιστάν, καταζητείται ο οδηγός του οχήματος

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ Δευτέρας προς Τρίτη (29-30 Απριλίου) στην Κομοτηνή, καθώς τα ξημερώματα έλαβε χώρα επικίνδυνη καταδίωξη παράνομων μεταναστών και διακινητών μέσα στην πόλη. Το σήμα της καταδίωξης δόθηκε στην δυτική έξοδο της Κομοτηνής, όπου το όχημα που οδηγούσε διακινητής μαζί με συνοδηγό κι έφερε εντός του οκτώ παράνομους μετανάστες, δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας.

Εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, η οποία κατέληξε εντός της πόλης. Ο διακινητής μπαίνοντας στην Κομοτηνή συνέχισε ...ευθεία και μπήκε ανάποδα στην οδό Μακεδονίας, συνέχισε ανάποδα επί της οδού Ορφέως και συνέχισε τους ελιγμούς σε όλο το κέντρο της Κομοτηνής, προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης. Η καταδίωξη κατέληξε στο γραφείο τελετών Μαγγάλα, όπου το όχημα συγκρούστηκε ελαφρώς με παρκαρισμένο ΙΧ και παρέσυρε επίσης παρκαρισμένη μηχανή. Εάν δεν υπήρχαν τα εν λόγω οχήματα, το αυτοκίνητο θα είχε καρφωθεί στην βιτρίνα του γραφείου τελετών. Πεζοί τράπηκαν σε φυγή οι δυο διακινητές, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν μόνο τον συνοδηγό, καταγόμενο από το Πακιστάν, ενώ ο οδηγός καταζητείται ακόμη.

Εντός του αυτοκινήτου υπήρχαν οκτώ παράνομοι μετανάστες, μερικοί εκ των οποίων προσπάθησαν επίσης να διαφύγουν της σύλληψης, "βουτώντας" ακόμη και στους παρακείμενους κάδους απορριμμάτων. Ως από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα σε ένα ακόμη επικίνδυνο συμβάν εντός πόλης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr