Ροδόπη: Ανθρωποκυνηγητό διακινητή μεταναστών στον κάθετο άξονα | xronos.gr
Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ - ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Ροδόπη: Ανθρωποκυνηγητό διακινητή μεταναστών στον κάθετο άξονα

18/01/19 - 10:00

34χρονος αλλοδαπός προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες με φορτηγάκι

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 16/1 στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας 36χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δέκα μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Ξάνθης συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες. 

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας - Αρριανών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ο οδηγός κατευθύνθηκε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής - Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, όπου ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.  Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Ιάσμου Ροδόπης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr