Ροδόπη: Ημεδαποί ήταν οι διακινητές μεταναστών | xronos.gr
ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ροδόπη: Ημεδαποί ήταν οι διακινητές μεταναστών

07/01/19 - 13:04

Τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες διακινούσαν από κοινού ένας 48χρονος κι ένας 36χρονος

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 36 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, όπως διαπιστώθηκε, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 36χρονο, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Σύλληψη και στην Εθνική οδό Ορμενίου - Αρδανίου

Επίσης, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί, ένας 51χρονος και μια 50χρονη, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr