Διεκόπη στο 70' η φιλική αναμέτρηση του Πανθρακικού με την Θράκη Φερών | xronos.gr
«ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Διεκόπη στο 70' η φιλική αναμέτρηση του Πανθρακικού με την Θράκη Φερών

10/09/19 - 10:00

Με 4-1 σκορ προηγούταν η ομάδα της Κομοτηνής πριν τη διακοπή

Το πρώτο του εντός έδρας φιλικό έδωσε η ομάδα του Πανθρακικού το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Θράκη Φερών στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία επικράτησε της ομάδας του Έβρου με 4-1 και επιβεβαίωσε εντός γηπέδου πως γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις.

Ο Πανθρακικός ήταν επιβλητικός από το πρώτο λεπτό και γρήγορα έφτασε στο γκολ με τον Ρουμπιέ να αξιοποιεί την ασίστ του Καρασιούνα στο 18΄ γράφοντας το 1-0. Στο 25΄ οι πρωταγωνιστές έμειναν οι ίδιοι αλλά άλλαξαν οι ρόλοι καθώς ο Καρασιούνας σημείωσε το 2-0 στο 25΄ έπειτα από ασίστ του Ρουμπιέ. Στο 30΄ ο Ρουμπιές έκανε το 3-0 μετά από πάσα του Γκαϊδατζή ενώ το 4-0 έγινε το 47΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαϊδατζή μετά από ανατροπή του Τσαγκαλίδη. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Φερών ήταν να μειώσει σε 4-1 διαμορφώνοντας με αυτό το γκολ το τελικό σκορ.

Ο φιλικός αγώνας του Πανθρακικού με την Θράκη Φερών στο ΔΑΚ Κομοτηνής είχε διάρκεια 70 μόνο λεπτών, με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν όταν ο διαιτητής Αϊχάν Χούσκογλου έβγαλε κόκκινη κάρτα σε παίκτη τους. Οι φιλοξενούμενοι της ομάδας του Έβρου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι για την απόφαση του διαιτητή και στην συνέχεια πήραν την απόφαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας να πάρουν πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο προπονητής Κώστας Γεμενετζής επέλεξε στο βασικό σχήμα τους Κεχαγιά, Τσαγκαλίδη, Παύλου, Ζήκο, Μέριτς, Καρασιούνα, Γιάζο, Τσιανάκα, Παπαδόπουλο, Ρουμπιέ και Γκαϊδατζή. Αγωνίστηκαν επίσης οι Γεμενετζής, Πλασταράς, Καραγιαννίδης, Τσορτανίδης, Κρεμμύδας, Κονόμι, Νάνος, Χατζηιωαννίδης, Βιόπουλος, Σαμή και Ξενοδοχίδης.

Για την Θράκη Φερών αγωνίστηκαν οι: Γκαϊνταρτζής, Σιδηρόπουλος, Δροσίδης, Βάρναλης, Ντόλας, Αντωνιάδης, Μαυρομάτης, Κολγκεκα, Μπόρας, Πολίδης, Πάσχος. Αγωνίστηκαν και οι Βερανούδης, Φωτιάδης, Πεχλιβανόπουλος, Γκίκος, Φυτιλάας και Βαφειάδης.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες, στο γήπεδο της Θράκης στις Φέρες όπου η ομάδα του Πανθρακικού επικράτησε 0-2. Τα γκολ της νίκης για την ομάδα της Κομοτηνής πέτυχαν τότε οι Παπαδόπουλος και Καρασιούνας. Το επόμενο φιλικό για τον Πανθρακικό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:45 στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr