Διεθνούς φήμης κολυμβήτρια έρχεται στην Καβάλα | xronos.gr
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΜΙΤΙΝΓΚ

Διεθνούς φήμης κολυμβήτρια έρχεται στην Καβάλα

18/01/19 - 10:00
23423453265-41_0.jpg

Μοιραστείτε το

Διοργανώνεται το τριήμερο 8-10 Φεβρουαρίου

Mπορεί να διοργανώνεται μόλις για 2η χρονιά, όμως το μεγάλο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ της Καβάλας καταφέρνει όχι μόνο να εδραιώνεται στη συνείδηση των αθλητών και των ομίλων τους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να δηλώνουν συμμετοχή, αλλά και κερδίζει και την εμπιστοσύνη των καλύτερων αθλητών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, όλο το προηγούμενο διάστημα η συμμετοχή της Ουγγαρέζας Κατίνκα Χόζου στο 2οSwimming Meet «Απόστολος Παύλος» που θα διοργανωθεί στην Καβάλα ήταν απλά μια πληροφορία και μια επιδίωξη των διοργανωτών, οι οποίοι όμως επιβεβαίωσαν ότι μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες παγκοσμίως όλων των εποχών για κολυμπήσει στην Καβάλα! Για όσους δεν την γνωρίζουν, πρόκειται για μια κολυμβήτρια που τα έχει κερδίσει σχεδόν όλα, με σχεδόν 100 συνολικά μετάλλια σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η «Σιδηρά Κυρία» (Ironlady) θα αγωνιστεί στους αγώνες που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Φεβρουαρίου και πραγματικά θα είναι μοναδική ευκαιρία για τους φίλους του αθλητισμού να την παρακολουθήσει από κοντά, μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα της κολύμβησης σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Η αυλαία πέφτει την Κυριακή 10 Φεβρουρίου.

Στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ της Καβάλας, που είναι ενταγμένο επίσημα στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης (FINA) θα συμμετέχουν πολλοί αθλητές από το εξωτερικό καθώς και η ελίτ της ελληνικής κολύμβησης. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr