Επική ανατροπή Πανθρακικού, 4-5 την Ξυλαγανή | xronos.gr
ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 4-1

Επική ανατροπή Πανθρακικού, 4-5 την Ξυλαγανή

18/11/19 - 11:44

Απόλαυσαν πολλά γκολ όσοι είδαν το Ξυλαγανή – Πανθρακικός

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει χαραγμένο για καιρό στις συνειδήσεις όσων το παρακολούθησαν, εξελίχθηκε το «Ορφέας» Ξυλαγανής – Πανθρακικός, που πραγματοποιήθηκε στην Ξυλαγανή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Ο Πανθρακικός έκανε μία ανατροπή από αυτές που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56΄ από τον Ορφέα Ξυλαγανής με 4-1 έκανε ολική ανατροπή παίρνοντας στις καθυστερήσεις το τρίποντο! Βέβαια πριν την ανατροπή είχε προηγηθεί ένα εφιαλτικό διάστημα 15 λεπτών, στο οποίο ο Πανθρακικό δέχθηκε 4 τέρματα, μένοντας πίσω στο σκορ με 4-1 από τον Ορφέα Ξυλαγανής στο 56’.

Διαιτητής: Λάπατας , Βοηθοί: Καρακασίδης- Μωραϊτης

Ορφέας Ξυλαγανής (Σκουλής – Χρυσαφίδης) : Μουσταφά, Γιώτης (70΄ Τσιπλακίδης), Τοτονίδης (60΄ Κατσιάκος), Αλατζίδης (64΄ Γρηγοριάδης), Μπιλμπίλης, Παπαγεωργίου, Μαρούντας, Μαντζιούρης, Πασχάλης, Κωνσταντής, Χασάν

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος (56΄ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης, Κυριαλάνης, Ζαγγούλος, Πλασταράς, Τσιανάκας (46΄ Τοπάλι), Σαμή (56΄ Καρασιούνας), Γιάζος, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος (56΄ Νάνος)

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr