Οι μικροί βολεϊμπολίστες γέμισαν την Κομοτηνή | xronos.gr
ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Οι μικροί βολεϊμπολίστες γέμισαν την Κομοτηνή

17/05/19 - 10:00
234235436-27_5.jpg

Συμμετείχαν έντεκα σχολεία από την πόλη, το κλίμα μεταφέρει ο Μιχάλης Πολυτσάκης

Στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής έλαβαν χώρα οι διήμεροι αγώνες αθλοπαιδιάς πετοσφαίρισης που διοργάνωσε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Ροδόπης. Εκεί συναντήσαμε τον υπεύθυνο των αγώνων καθηγητή φυσικής αγωγής Μιχάλη Πολυτσάκη, όπου μας εξήγησε τον σκοπό και την αξία της διοργάνωσης αυτής. Πήραν μέρος έντεκα σχολεία μας ενημερώνει, χωρισμένα σε δύο γκρουπ. Είναι αγώνες με μεικτές ομάδες όπου συμμετέχουν κορίτσια και αγόρια στην ίδια ομάδα και αγωνίζονται τρεις εναντίων τριών, με ελεύθερες αλλαγές ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να παίξουν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

"Δεν υπάρχουν προκρίσεις, αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να κάνουν τα παιδιά που συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μεταξύ τους, να παίξουν, να χαρούν και να γνωρίσουν τον αθλητισμό". Όπως επεσήμανε ο κος Πολυτσάκης δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος παρά μόνο η χαρά της συμμετοχής. Η διοργάνωση φρόντισε να υπάρχει μουσική στον χώρο καθώς και παρουσιαστής για να κάνει την ατμόσφαιρα φιλικότερη προς τα παιδιά και να δημιουργήσει ένα κλίμα γιορτής. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τον χώρο του αθλητισμού αλλά και να έρθουν σε επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα.

Η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ της ειδικότητας πετοσφαίρισης. "Τις δύο μέρες που διεξήχθη η διοργάνωση συμμετείχαν οι φοιτητές όπου βοήθησαν τόσο σε γραμματειακά πόστα όσο και διαιτητικά γι' αυτό και τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά τους", λέει κλείνοντας ο υπεύθυνος των αγώνων.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr