Παρουσιάστηκε στην πόλη η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή | xronos.gr
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Παρουσιάστηκε στην πόλη η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή

17/09/19 - 10:00

Την ανάγκη στήριξης της ομάδας με μέσα, όχι με λόγια, τόνισε ο Ευρ. Στυλιανίδης

Μία εξαιρετική βραδιά επιφύλαξε η διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνή γι’ αυτούς που επέλεξαν το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου, να βρεθούν στη Λέσχη Κομοτηναίων για την επίσημη παρουσίαση του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν. «Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας επίσημοι και μη, και σας περιμένουμε όλους να δώσουμε βροντερό ‘παρών’ την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο πρώτο επίσημο αγώνα του κυπέλλου με το Λαγκαδά στο ΔΑΚ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο ΓΑΣ Κομοτηνή, χάρη στην περσινή του επιτυχημένη πορεία στην Γ’ Εθνική, κατάφερε να ανέβει κατηγορία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα και κατόπιν είπε: «Θέλω να καλέσω όλους τους φορείς της πόλης και του νομού, όπως κάναμε εμείς και στηρίξαμε στα πρώτα βήματα πρακτικά την ομάδα όπως το ξέρει η ίδια, να βάλουν πλάτη, γιατί η ομάδα μόνη της δεν μπορεί να ‘περπατήσει’. Η ομάδα χρειάζεται έσοδα, χρειάζεται υποστήριξη, γιατί όλες οι ομάδες είναι επένδυση για την πόλη». Ο πολιτικός τόνισε ότι μέσα από τις επιτυχίες όλων των ομάδων της πόλης, ενισχύεται ο αθλητικός τουρισμός και συγχρόνως – με πολιτική βούληση – αναβαθμίζονται και οι δημοτικές αθλητικές υποδομές.

Νίκη σε φιλική αναμέτρηση
Με τελικό σκορ 59-73 στο παλατάκι του Ευμοίρου το απόγευμα της Κυριακής, επικράτησε της Ασπίδας Ξάνθης ο ΓΑΣ Κομοτηνής στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Η ομάδα της Κομοτηνής πήρε από την αρχή το πάνω χέρι στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για την ανωτερότητά της. Να σημειωθεί άλλωστε ότι ο ΓΑΣ Κομοτηνής, αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω από την Ασπίδα Ξάνθης. Σύμφωνα με το ThrakiSports, ο φιλικός αγώνας αποτέλεσε μια πρόβα τζενεράλε για την ομάδα της Κομοτηνής, ενόψει του σημαντικού νοκ άουτ αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά για το κύπελλο. Εάν η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη καταφέρει και πάρει την νίκη, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr