Προπονητή τερματοφυλάκων απέκτησε ο Πανθρακικός | xronos.gr
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΗ

Προπονητή τερματοφυλάκων απέκτησε ο Πανθρακικός

22/07/19 - 11:25

Επίσημη ανακοίνωση από τους «πράσινους»

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπακιρτζίδη. Ο Γιώργος Μπακιρτζίδης γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1977 στην Κομοτηνή και έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα του Πανθρακικού τόσο στην Β ‘Εθνική όσο και στην Superleague. Πέρυσι ήταν βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Η πρώτη του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τον Πανθρακικό, του οποίου τα γάντια φόρεσε για πρώτη φορά την ποδοσφαιρική περίοδο 1993-1994. Την αγωνιστική περίοδο 1997-1998 μεταγράφεται στην Καβάλα με την αγωνίζεται για 4 χρόνια, συμμετέχοντας σε 3 από αυτά στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας. Για τα επόμενα 4,5 χρόνια είναι κάτοικος Βόλου και συγκεκριμένα αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου με την οποία κερδίζει την άνοδο από την Γ Εθνική κατηγορία στην Β’ Εθνική. Τον χειμώνα του 2006 και μέχρι τον Ιούνιο του 2007 υπερασπίζεται την εστία του Πανθρακικού, στην πρώτη χρονιά των Κομοτηναίων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Η Παναχαϊκή είναι επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα με την οποία συμμετέχει στη Γ Εθνική κατηγορία ενώ την επόμενη χρονιά μετακομίζει για την Ηλιούπολη. Ολοκλήρωσε την σταδιοδρομία του ως τερματοφύλακας αγωνιζόμενος με την Νίκη Πολυγύρου και τον Έβρο Σουφλίου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μπακιρτζίδης είναι κάτοχος πτυχίου UEFA B ενώ έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων τόσο της UEFA όσο και εγχώριων διοργανωτών με στόχο την διεύρυνση των γνώσεων του.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr