Προσπάθησε αλλά στάθηκε άτυχη η Ροδόπη 87 | xronos.gr
ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ

Προσπάθησε αλλά στάθηκε άτυχη η Ροδόπη 87

16/01/19 - 10:00

Παρά τις πολλές ευκαιρίες η ομάδα της Κομοτηνής δεν τα κατάφερε

Προσπάθησε για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα η ομάδα της Κομοτηνής αλλά δεν είχε και πάλι την τύχη με το μέρος της η Ροδόπη 87 για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Τα κορίτσια δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στην πρώτη της βαθμολογίας Βέροια αλλά το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Σε καλή μέρα βρέθηκαν οι τερματοφύλακες Νέστορα της Βέροιας και Γιώρκα της Ροδόπης.

Ένα ανοικτό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Κοσμίου ανάμεσα στις ομάδες Ροδόπη '87 και Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας ήταν ο Κυριακάτικος αγώνας 13/1 που κατά διαστήματα θύμισε ντέρμπι κορυφής και όχι η πρωτοπόρος ομάδα της βαθμολογίας να αγωνίζεται με την ουραγό. Τα κορίτσια της Κομοτηνής πίστεψαν ότι μπορούσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από μια πολύ καλή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και το προσπάθησαν αλλά στις τελικές τους προσπάθειες δεν ευτύχησαν να πετύχουν κάποιο γκολ που το δικαιούταν σύμφωνα με την απόδοσή τους αλλά και τις ευκαιρίες.

Η εμφάνιση των παικτριών της Ροδόπης που παρουσιάστηκε ανανεωμένη και πιο συγκροτημένη σε σχέση με προηγούμενους αγώνες έδειξε ότι μπορούν να μαζέψουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να "σώσουν" την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr