Τα αποτελέσματα του Iasmos Run 2019 | xronos.gr
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα αποτελέσματα του Iasmos Run 2019

09/11/19 - 10:00

«Διάνθισε» αθλητικά την 3η γιορτή τσίπουρου στον Ίασμο, θα πραγματοποιηθεί και του χρόνου

Ο  πολιτιστικός σύλλογος Ιάσμου με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στα πλαίσια  της 3ης γιορτής τσίπουρου, τον 1ο λαϊκό δρόμο και παιδική διαδρομή στην περιοχή του Ιάσμου, σε συνεργασία με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Μιχάλη Πολυτσάκη. Ο αγώνας υποστηρίχτηκε από δρομείς από  Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα κος Πολυτσάκης.

Σημαντική ήταν και η συμβολή των εθελοντών του αγώνα (φοιτητές του ΣΕΦΑΑ – ΔΠΘ ειδικότητας στίβου και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου), οι οποίοι βοήθησαν στην ασφάλεια και στην παροχή υπηρεσιών προς τους δρομείς. Ο δρόμος περιείχε δύο διαδρομές των 800 μ. για παιδιά 9 – 12 ετών και 8 χλμ. για τους ενήλικες.

Οι δρομείς  είχαν την ευκαιρία να τρέξουν μια πανέμορφη ασφάλτινη διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης. 174 δρομείς πήραν θέση στην εκκίνηση των 8 χλμ. και 68 παιδιά στην εκκίνηση των 800 μ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο μητροπολίτης Μαρωνείας  και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, ο οποίος απένειμε στην γραμμή τερματισμού τα μετάλλια στους 3 πρώτους άνδρες των 8 χλμ.
Αποτελέσματα 8 χλμ.:

Στην κατηγορία ανδρών, 1ος νικητής ο Ιωάννης Καλούδης, 2ος ο Γεώργιος Μουρτζάνος και 3ος ο Θωμάς Καλογιαννίδης. Στην κατηγορία γυναικών, 1η νικήτρια η Ευαγγελία Γιαλαματζή, 2η η Κατερίνα Αρτοπούλου και 3η η Σαρισού Εμινέ. Οι πρώτοι νικητές (άνδρας – γυναίκα) παρέλαβαν κύπελλο και επίσης οι έξι πρώτοι/τες ( 3 άνδρες – 3 γυναίκες ) μετάλλιο νίκης.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο παλαιότερος δρομέας της Ροδόπης Παναγιώτης Γαντζίδης, δίνοντας το μήνυμα ότι η άθληση είναι ζωή και δεν έχει ηλικία. Όλο/εςι οι τερματίσαντες  βραβεύθηκαν με μετάλλιο και έδωσαν ραντεβού για το 2ο Iasmos Run 2020.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr