Τρία μετάλλια για αθλητές από την Κομοτηνή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα | xronos.gr
ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΖΙΟΥ - ΖΙΤΣΟΥ

Τρία μετάλλια για αθλητές από την Κομοτηνή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

17/01/19 - 10:00

Χρυσό μετάλλιο για τον Β. Χριστόπουλο, ασημένιο για τον Δ. Κεμπαρίδη, χάλκινο για την Ν. Τελάκη

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την Αττική αθλητές από την Κομοτηνή, που συμμετείχαν στην πρώτη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ζίου - Ζίτσου, που διεξήχθη το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου στα Άνω Λιόσια Αττικής. 


Αθλητές του "Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου - Ζίτσου Κομοτηνής" εκπροσώπησαν επάξια την περιοχή, πετυχαίνοντας διακρίσεις ή έστω αποκομίζοντας θετικές εμπειρίες. Αυτή ήταν η πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Ζίου - Ζίτσου, ενώ η δεύτερη φάση, με διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, αναμένεται να διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.


"Στις αποσκευές μάς στον γυρισμό είχαμε τρία μετάλλια και περισσότερη εμπειρία από ποτέ", λέει στον "Χ" ο προπονητής του συλλόγου Πάρης Μαρινέλης, διαπιστώνοντας πως "οι εναλλαγές των συναισθημάτων ήταν πολλές, όπως μεγάλη ήταν η κούραση και η αγωνία να πάνε όλα καλά. Οι καινούριες προκλήσεις σε διαφορετικές κατηγορίες κιλών και ηλικίας ήταν ο παράγοντας άγχους και αμφισβήτησης αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά".


Χρυσός ο Β. Χριστόπουλος, άλλα δύο μετάλλια
Αναφορικά με την συμμετοχή των αθλητών του, ο προπονητής μας πληροφορεί τα εξής: "Οι αθλητές Βαγγέλης Χριστόπουλος, Δημήτρης Γεωργίου, Δημήτρης Κεμπαρίδης, Γιάννης Μαρινέλης, Νικολέτα Τελάκη, Μαρία Μαλαμίτσα και Άννα Γεωργιτζίκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεπέρασαν κάθε δυσκολία και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη αποστολή τους που ήταν μία να αποδείξουν για ακόμα μία φορά ότι ο σύλλογός μας έχει πολύ καλούς και δυνατούς αθλητές τούς ευχαριστούμε πολύ".


Όσον αφορά στον απολογισμό, αυτός βρίσκει τον Βαγγέλη Χριστόπουλο να πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, τον Δημήτρη Κεμπαρίδη να επιστρέφει με ένα σημαντικό ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του και τη Νικολέτα Τελάκη να προσθέτει κι ένα χάλκινο μετάλλιο στην συλλογή της.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr