Τριπλό «χτύπημα» από τον Πανθρακικό | xronos.gr
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Τριπλό «χτύπημα» από τον Πανθρακικό

15/06/19 - 15:05

Μοιραστείτε το

Μετά την ανακοίνωση παραμονής του αρχηγού της ομάδας, ανακοινώσεις για προπονητή και άλλους δύο παίκτες

Μετά την ανακοίνωση της παραμονής του αρχηγού του Πανθρακικού στην ομάδα, του Κώστα Τσαγκαλίδη, για την οποία σας ενημέρωσε ο χθεσινός «Χ», η ομάδα προέβη σε τρεις ακόμη ανακοινώσεις, για προπονητή και δύο παίκτες.


Ο Κώστας Γεμενετζής παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας


Η ομάδα του Πανθρακικού ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γεμενετζή. Εκτιμώντας την χρόνια προσφορά του στο σύλλογο σε συνδυασμό με την εργατικότητά του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την προπονητική η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Γεμενετζή.

Ο Κώστας Γεμενετζής αποτέλεσε και στο παρελθόν «πιστό στρατιώτη» του Πανθρακικού και συγκεκριμένα για 12 χρόνια, τελώντας χρέη προπονητή στα τμήματα υποδομής, στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ υπήρξε και υπηρεσιακός προπονητής του συλλόγου. Επιπλέον το 2009 σαν προπονητής είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης


Μουρατίδης και Τσορτανίδης στα πράσινα
Η ομάδα του Πανθρακικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Πολυχρόνη Μουρατίδη και Παναγιώτη Τσορτανίδη.


Ο Πολύχρονης Μουρατίδης, γεννημένος το 1998 στη Δράμα αγωνίζεται ως μέσος. Στα 20 του έτη έχει αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, στον Πανθρακικό, στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου.


Ο Παναγιώτης Τσορτανίδης είναι γεννημένος το 1999 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χάφ. Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί δύο χρονιές με τον Ανδριακό στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων και στον ΑΟ Σύρου πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ' Εθνική. Ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων σε παίδες και νέους ενώ το 2015 στέφθηκε πρωταθλητής προεπιλογής εθνικών ομάδων με την 4η ζώνη των νήσων. Στην Κομοτηνή έχει αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και της Δόξας Προσκυνητών.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr