Ξεκινούν οι αγώνες προετοιμασίας της ΠΑΕ Ξάνθη | xronos.gr
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE

Ξεκινούν οι αγώνες προετοιμασίας της ΠΑΕ Ξάνθη

19/07/19 - 10:00

Η αρχή γίνεται με φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα νέων του συλλόγου, ακολουθεί η έναρξη των υπόλοιπων αναμετρήσεων

Και φέτος στο πρωτάθλημα της Super league θα αγωνιστεί η ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία μάλιστα αποτελεί και τη μοναδική εκπρόσωπο της Θράκης στο πρώτο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, από τότε που ο Πανθρακικός πήρε την κατιούσα. Η ομάδα της Ξάνθης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την ερχόμενη σεζόν και πλέον ξεκινούν οι φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώσε από την επίσημη σελίδα του ο σύλλογος.

Αναλυτικά, για την Παρασκευή (19/7) και ώρα 19:00 έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων στο προπονητήριο της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες προετοιμασίας στο Pravets της Βουλγαρίας με την Χάποελ Χαντέρα (23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (27/3), τη Νέα Σαλαμίνα (30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2/8). Στο τρίτο μέρος της προετοιμασίας της η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει σε εντός έδρας αναμετρήσεις τον ΝΠΣ Βόλου (8/8) και την Λάρισα (11/8) ενώ θα υπάρξουν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 1. Κατά τη διάρκεια της διπλής προπόνησης της Τρίτης (16/7) η Xanthi FC δούλεψε σε εντατικούς ρυθμούς για σχεδόν τέσσερις ώρες συνολικά στο γήπεδο, σε θέματα αμυντικής – επιθετικής τακτικής / τελειωμάτων φάσεων, ενώ το ξεκίνημα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης. 

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Κίκο Ραμίρεθ δεξιώθηκε την ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας για τα γενέθλιά του την περασμένη Κυριακή, δεχόμενος τις ευχές όλων σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Από αυτή την δεξίωση είναι και η φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν κείμενο.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr