60 υποψήφιους παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο Χριστόδουλος Τοψίδης | xronos.gr
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ"

60 υποψήφιους παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο Χριστόδουλος Τοψίδης

07/04/19 - 18:04
x4_4.jpg

Οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι από όλους τους Νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Εξήντα ονόματα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της 'Περιφερειακής Σύνθεσης' για τις Εκλογές του Μαΐου, παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλος Τοψίδης. 

Ο  κος Τοψίδης είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην Αλεξανδρουπολη ηταν η πρώτη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε η παράταξη, η οποία είχε κάνει "πρεμιέρα" από την Κομοτηνή πριν από μερικούς μήνες. 

Στην εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης, ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε στις αδρές γραμμές του προγράμματος του, παραλείποντας ευθείες αναφρές στον νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο. Σημείωσε εν τούτοις ότι ο ίδιος "δεν αποτελεί προσωπική επιλογή κανενός", και είπε πολλές φορές ότι στόχος του είναι να "βάλει τέλος στη μετριότητα". 

Η εκδήλωση πάντως συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό θεατών ανάμεσα στους οποίους όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αλεξανδρούπολης (εκτός αυτού που στηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση) καθώς και πολλοί έχοντες επίσημη κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr