Οι Trelacademy ξεσήκωσαν (και) την Ορεστιάδα | xronos.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Οι Trelacademy ξεσήκωσαν (και) την Ορεστιάδα

01/03/19 - 15:06

Συνάντησαν μεταξύ άλλων και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Β. Μαυρίδη, τον έβαλαν σε ...καρναβαλικό ρυθμό και του παρέδωσαν δώρο από την ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής

Δεν θα μπορούσε να λείπει η 'τρέλα' της Κομοτηνής από το πολύ κεφάτο καρναβάλι του Δήμου Ορεστιάδας, το οποίο ως είθισται κάθε χρόνο διεξάγεται ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, έχοντας αποκτήσει το δικό του κοινό από όλο τον Έβρο κι όχι μόνο. Στο καρναβάλι συμμετείχαν και οι δικοί μας Trelacademy που δεν θα μπορούσαν παρά να ξεσηκώσουν (και) την Ορεστιάδα.

Ούτε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης δεν έμεινε ανεπηρέαστος από το ευχάριστο αυτό κλίμα στην όμορφη Ορεστιάδα, δεχόμενος με χαρά τους Trelacademy και αποδεχόμενος το δώρο του συλλόγου της Κομοτηνής προερχόμενο από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής και την πρόεδρό της Νατάσα Λιβεριάδου. Ως είθισται κάθε χρόνο, στο τέλος της εβρίτικης παρέλασης, βραβεύτηκε το καλύτερο γκρουπ του καρναβαλιού, το οποίο και θα συμμετάσχει στη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής, το βράδυ του Σαββάτου.

"Οι άνθρωποι της Ορεστιάδας είναι πάρα πολύ φιλόξενοι, τόσο ο Δήμος Ορεστιάδας όσο και οι κάτοικοι. Όλοι τους μας περίμεναν και μας εκτιμούν ιδιαίτερα", είπε στον "Χ" ο πρόεδρος των trelacademy Σταύρος Πάττας, επισημαίνοντας ότι καρναβαλιστές από την Ορεστιάδα κι άλλα σημεία του Έβρου θα σπεύσουν στην Κομοτηνή για τις δικές μας εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr