Το OMNIA στο πλευρό των Αγίων Θεοδώρων | xronos.gr
ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το OMNIA στο πλευρό των Αγίων Θεοδώρων

12/12/18 - 10:00

Μέρος των εσόδων από την σημερινή βραδιά (12/12) στο γνωστό κλαμπ της περιοχής, θα δοθεί στον σύλλογο μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης ν. Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι"

Στο πλευρό των Αγίων Θεοδώρων είναι το γνωστό κλαμπ της περιοχής, OMNIA, με τους επιχειρηματίες του να αφιερώνουν την σημερινή μέρα σε έναν ιερό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, το βράδυ στο Omnia night club Κομοτηνής, επί της Γ. Νικολάου 30, μέρος των εσόδων θα δωρισθεί προς αξιοποίηση στον σύλλογο μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης ν. Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι".

Οι "Άγιοι Θεόδωροι" ιδρύθηκαν το 1981 από γονείς ατόμων με αναπηρίες νοητικής υστέρησης και ευαισθητοποιημένους πολίτες του νομού Ροδόπης. Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό σύλλογο, πασίγνωστο για την δράση του στην Κομοτηνή κι ευρύτερα την Θράκη, ενταγμένο στο εθνικό μητρώο φορέων ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ειδικότερα στο εθνικό μητρώο ιδιωτικών φορέων κοινωνικής φροντίδας, πιστοποιημένο ως φορέα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.

Φέτος, για τέταρτη χρονιά το OMNIA αφιερώνει μέρος των εσόδων του για καλό σκοπό. Πέρσι και πρόπερσι επιλέχθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, την πρώτη χρονιά τα χρήματα είχαν δοθεί σε άπορες οικογένειες της περιοχής, ενώ φέτος οι "Άγιοι Θεόδωροι" θα λάβουν την οικονομική βοήθεια. Ο "Χ" συνάντησε τον επιχειρηματία του Omnia Νίκο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιβεβαίωσε πως "μέρος των εσόδων θα καλύψουν ανάγκες του συλλόγου" κι εξήγησε πως δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν αδρανείς βλέποντας αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

"Όπως διάβασα στο site του συλλόγου, το νέο του λογότυπο είναι το δέντρο που συμβολίζει την ζωή. Εμείς από πλευράς μας θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να ενισχύσουμε όλες αυτές τις ζωές του συλλόγου και παράλληλα να βοηθήσουμε στην κάλυψη κάποιων λειτουργικών εξόδων των Αγίων Θεοδώρων", λέει στον "Χ" ο Νίκος Παπακωνσταντίνου ο οποίος δηλώνει χαρούμενος βλέποντας πως "ο κόσμος της Κομοτηνής κι από άλλες περιοχές, χρόνια τώρα έχει αποδείξει ότι στηρίζει τον σύλλογο. Γι' αυτό και εμείς θεωρήσαμε κάπως σαν υποχρέωσή μας, αυτές τις γιορτές, να κάνουμε μια καλή πράξη για έναν καλό σκοπό".

Δεν κρύβει, ο επιχειρηματίας, "οι καιροί είναι δύσκολοι", αλλά συνεχίζει "εμείς προσπαθούμε στο μέτρο του εφικτού και χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, να βοηθάμε όσους είναι δίπλα μας και το έχουν ανάγκη". Καταληκτικά, ο επιχειρηματίας σας καλεί να συνδυάσετε την διασκέδασή σας με την προσφορά, σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Omnia, στο πλαίσιο του θεματικού πάρτι "Εντατική".

Κρατήσεις στο 6975066024.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr