Απόφοιτοι της Νομικής Κομοτηνής γιορτάζουν τα 45 χρόνια λειτουργίας της σχολής τους | xronos.gr
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 28, 29 ΚΑΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Απόφοιτοι της Νομικής Κομοτηνής γιορτάζουν τα 45 χρόνια λειτουργίας της σχολής τους

25/06/19 - 10:00

«Η καρδιά μας θα βρίσκεται πάντα στην Κομοτηνή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή 

Απόφοιτοι της Νομικής Κομοτηνής γιορτάζουν τα 45 χρόνια λειτουργίας της σχολής τους και ανταμώνουν στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα εκατοντάδες απόφοιτοι της Νομικής Σχολής Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, θα ξαναβρεθούν στην πόλη που έζησαν τα καλύτερα χρόνια της νιότης τους. Με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα πέντε ετών από την ίδρυση της σχολής, θα αναβιώσουν επί τριήμερο τις φοιτητικές συνήθειες και αναμνήσεις τους. Διότι όπως τονίζουν, «η καρδιά μας θα βρίσκεται πάντα στην Κομοτηνή!».

Στο σχετικό τους σημείωμα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής εκ μέρους του συλλόγου αποφοίτων Νομικής Θράκης, αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Σαράντα πέντε χρόνια λειτουργίας της Νομικής Θράκης του Δημοκρίτειου, στην Κομοτηνή, και εμείς πάντα με κάθε ευκαιρία θα ξαναβρισκόμαστε εκεί. Το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουνίου, εκατοντάδες απόφοιτοι από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, θα θυμηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια. Με επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο, με προσομοίωση πορείας, με συνέλευση, με γεύμα λέσχης, δείπνο με μουσική και πάρτι σε ντίσκο, ξανασυναντάμε τα καλύτερα χρόνια της νιότης μας. Και όσο αντέχουμε, σας βεβαιώνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Γιατί εμείς την Κομοτηνή δεν την ξεχνάμε ποτέ«.

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν οι Ισμήνη Στεργιαννίδου, Έλπη Μπλεκάτση, Κώστας Ρέμελης, Χάρης Δαλακούρας, Μιχάλης Χρυσομάλλης, Φίλης Ξανθόπουλος και Θανάσης Ξυνίδης.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr