Το Delivery.gr ήρθε στην Κομοτηνή, με μοναδικές υπηρεσίες | xronos.gr
ΧΟΡΤΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Το Delivery.gr ήρθε στην Κομοτηνή, με μοναδικές υπηρεσίες

19/01/19 - 10:00

Ασυναγώνιστες προσφορές, ποικιλία συνεργαζόμενων καταστημάτων, δυνατότητα ομαδικής παραγγελίας

Το Delivery.gr ήρθε στην Κομοτηνή. Η απόλαυση, οι προσφορές, οι μοναδικές υπηρεσίες, η ποικιλία, βρίσκουν όλα τον δρόμο τους, μέσω μίας εύχρηστης εφαρμογής ή μέσω της πανεύκολης στην χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας. Η τοπική ομάδα προσώπων της Κομοτηνής τρέχει καθημερινά, ώστε οι παραγγελίες σας να είναι άρτιες, η συνεργασία με τα πολλά καταστήματα της πόλης να είναι άψογη και οι παρεχόμενες υπηρεσίες να βελτιώνονται καθημερινά. Με έμφαση την διαπροσωπική σχέση με τους καταστηματάρχες της Κομοτηνής, το Delivery.gr δεν είναι απλώς ένας ιστότοπος, είναι οι άνθρωποι που τους μαθαίνουμε με το μικρό τους όνομα και φροντίζουν ολημερίς ώστε το στομάχι μας και η τσέπη μας να είναι γεμάτα!

Τι είναι το Delivery.gr
Το Delivery.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού στην Ελλάδα (σε web και mobile) συνδέοντας τους χρήστες με τα καταστήματα delivery. Στο δίκτυο του Delivery.gr ανήκουν πάνω από 25.00 εστιατόρια σε 35 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. 400.000 και πλέον χρήστες το μήνα ψάχνουν πληροφορίες στο Delivery.gr πραγματοποιώντας χιλιάδες παραγγελίες φαγητού τηλεφωνικά ή online. 

Η πλατφόρμα παρέχει πραγματικά πρωτοποριακές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων η ομαδική παραγγελία. Δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα της ομαδικής παραγγελίας από διάφορα καταστήματα με ένα καλάθι. Κοινώς βάζετε στο καλάθι σας μία υγιεινή μπαγκέτα από τοπικό κατάστημα, έναν φρέσκο καλοστημένο χυμό από ένα άλλο και την αγαπημένη σας λιχουδιά από ένα τρίτο... κι όλα καταφτάνουν στο σπίτι, στην δουλειά, όπου βρίσκεστε, με ένα κλικ. 

Τρεις έξτρα υπηρεσίες
Αν η ομαδική παραγγελία δεν σας είναι αρκετή, γνωρίστε άλλες τρεις επιπλέον υπηρεσίες που σίγουρα θα σας κινήσουν την προσοχή:
Πρώτον, επιβράβευση πόντων. Από όποιο κατάστημα κι αν παραγγείλετε συλλέγεται πόντους στο προφίλ σας, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές παραγγελίες με πλούσια δώρα. Άλλωστε, το Delivery.gr αντιμετωπίζει όλα τα καταστήματα ως ένα σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Δεύτερον, δωρεάν κλήση. Αν δεν είστε σε θέση να παραγγείλετε ηλεκτρονικά, αν ακόμη ...βαριέστε να μπείτε στην διαδικασία ή έχετε κάποια απορία για γεύσεις, υλικά, προσφορές, βάζετε τον αριθμό σας και το κατάστημα σας καλεί απευθείας, εντελώς δωρεάν. Επίσης, υπάρχουν όλα τα τηλέφωνα ώστε να μπορείτε να κάνετε και με τον παραδοσιακό τρόπο τις παραγγελίες σας.

Τρίτον, App-όλαυσε! Κατεβάστε σε δωρεάν τις εφαρμογές του Delivery.gr στο κινητό σας ή σε λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές και παραγγείλτε ακόμη πιο γρήγορα κι εύκολα ό, τι επιθυμείτε.

Ποιοτικά καταστήματα της Κομοτηνής σε πρώτο πλάνο
Το Delivery.gr βάζει σε πρώτο πλάνο τα συνεργαζόμενα με αυτό τοπικά καταστήματα. Θέλει να στηρίξει την τοπική κοινωνία και σε αυτό το εγχείρημα θέλει δίπλα της όλους τους καταστηματάρχες της Κομοτηνής. Ήδη πλήθος καταστημάτων, εκμεταλλεύονται τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Delivery.gr και τις προνομιακά χαμηλές προμήθειες ανά παραγγελία.

Επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της Κομοτηνής στο 2531287777 και στο email: [email protected]

Τα καταστήματα της Κομοτηνής:

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr