Γέμισε super cars η Αλεξανδρούπολη | xronos.gr
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ "ΜΕ ΧΙΛΙΑ"

Γέμισε super cars η Αλεξανδρούπολη

15/06/19 - 10:00

Τα πολυτελή αυτοκίνητα προκάλεσαν τον θαυμασμό και γέμισαν τα social media με selfies 

Με μία υπαίθρια έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων έμοιαζε για 24 ώρες το παρκινγκ ενός μεγάλου ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης. Εκεί μπορούσε να δει κανείς τα τελευταία "αγωνιστικά" μοντέλα της Ferrari, της Mercedes, της BMW, της Nissan, της Lamborghini και άλλων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών, που ανήκουν στα μέλη του ισπανικού club SIX2SIX. 

To SIX2SIX έχει την έδρα του στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και σε αυτό συμμετέχουν ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων κυρίως από την Ισπανία, αλλά όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς το club διοργανώνει διάφορες δράσεις για τα μέλη του, αλλά το καλοκαίρι διοργανώνει ένα πολύ μεγάλο. Για φέτος, το event αυτό ήταν το λεγόμενο "Europe Tour" που ξεκίνησε από την Βαρκελώνη και ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Όπως είπε ο Τζόρντι Λοθάνο εκπροσωπώντας το club, το φετινό τουρ ονομάστηκε "Μεσογειακή περιπέτεια" και ήταν "ό,τι πιο τρελό έχει οργανώσει το cub μέχρι τώρα". Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο event "πρέπει να είναι ακόμα πιο τρελό" είπε ο Λοθάνο, αλλά η προετοιμασία του θα ξεκινήσει μετά την επιστροφή στην Ισπανία και η ανακοίνωσή του θα γίνει τον Οκτώβριο. 

Η διαδρομή που ακολούθησαν τα αυτοκίνητα ξεκίνησε από την Βαρκελώνη και τελείωσε στην Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσους σταθμούς το Καπρί της Ιταλίας, τη Θεσσαλονίκη, το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και την Αλεξανδρούπολη. Σε κάθε πόλη από την οποία πέρασαν, οι οδηγοί κατέλυσαν σε πολυτελή ξενοδοχεία, διοργάνωσαν τοπικά πάρτυ, και ειδικά για την Ελλάδα ο Λοθάνο σημείωσε ότι "θα ξαναέρθουμε σίγουρα γιατί υπάρχουν πολλά τοπία που μπορεί να εξερευνήσει κανείς".
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr