Η Κομοτηνή οργανώνεται ενόψει καρναβαλιού! | xronos.gr
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Κομοτηνή οργανώνεται ενόψει καρναβαλιού!

22/02/19 - 19:55
52698924_426542454840604_7924894631752368128_n.jpg

Η συνάντηση που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, 33 οργανωμένες συμμετοχές μέχρι στιγμής

Σε καλό κλίμα και με την θετική διάθεση όλων δεδομένη, πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 22/2, η συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων της Κομοτηνής.

Έχουν ως εξής:

  • 28/2 Τσικνοπέμπτη - πλατεία Ειρήνης - ώρα 18:00
  • 1/3 Παρασκευή - πλατεία Ειρήνης - ώρα 20:30, παραδοσιακή θρακιώτικη Αποκριά με τον σύλλογο Εβριτών ν. Ροδόπης και την Εβρίτικη Ζυγιά
  • 2/3 Σάββατο - η διαδρομή θα ανακοινωθεί προσεχώς - ώρα 20:00, η 4η καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής με τον σύλλογο Trel@cademy. Kom
  • Σάββατο 9/3 - η διαδρομή θα ανακοινωθεί προσεχώς - ώρα 11:00, η αποκριάτικη μαθητική παρέλαση για τους μικρούς καρναβαλιστές.

Στη συνάντηση, η οποία λαμβάνει χώρα στην αίθουσα του 1ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, διαπιστώνονται οι πολλές συμμετοχές και το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει καταγραφεί ήδη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής. Παρευρήσκονται η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, ο πρόεδρος των Εβριτών ν. Ροδόπης Χρήστος Χατζηπέμου, ο πρόεδρος των Trelacademy Σταύρος Πάττας, καθώς κι εκπρόσωποι πολλών πολιτιστικών κι άλλων συλλόγων της περιοχής.

33 συμμετοχές ήδη
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η κα Λιβεριάδου. "Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, σήμερα οργανώνουμε τα διαδικαστικά", είπε, γνωστοποιώντας ότι ήδη έχουν ξεπεραστεί οι περσινές συμμετοχές, με 33 γκρουπ να έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ασφαλώς, ανοικτές είναι φυσικά οι συμμετοχές, ενώ όλος ο κόσμος είπε η κα Λιβεριάδου πως μπορεί να έρθει στην παρέλαση με τα αποκριάτικά του. Τέλος, η πρόεδρος κάλεσε όλους τους δημότες της Κομοτηνής, των γύρω Δήμων, τους φοιτητές, όλους τους επισκέπτες της πόλης, στο νυχτερινό καρναβάλι της Κομοτηνής και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις της πόλης.

Η ακριβής διαδρομή και κάποιες ακόμη εκπλήξεις, θα γίνουν γνωστές προσεχώς! "Η παρέλαση του φωτός" είναι γεγονός, διαμήνυσε η κα Λιβεριάδου.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr