Η πίτα του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νομού Ροδόπης | xronos.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ 37 ΜΕΛΗ

Η πίτα του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νομού Ροδόπης

18/01/19 - 10:00

Ήταν παρόντες συνταξιούχοι και ενεργοί επαγγελματίες, όπως και η διευθύντρια και στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ

Σε κλίμα εορταστικό με ευχές για μία καλή χρονιά έγινε η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νόμου Ροδόπης. Μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, με 35 μέλη, είναι ο Σύνδεσμος.

Το διοικητικό του συμβούλιο απαρτιζόμενο από τον πρόεδρο Κυριάκο Δραγουμάνη, τον αντιπρόεδρο Μουσταφά Χαλήλ, τον γραμματέα Σταύρο Αστρεινίδη, τον ταμία Θεόδωρο Διανέλη και το μέλος Θανάση Λιάπη, υποδέχτηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου στην ταβέρνα "Σε έφαγα" στην Κομοτηνή, συνταξιούχους και ενεργούς επαγγελματίες, όπως και την διευθύντρια του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής Μαριάννα Ανδρέου, τον Παναγιώτη Γκαράνη υπεύθυνο συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ, τον Γιώργο Κηπουρό υπεύθυνο δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, τον Ανέστη Βαφειάδη πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, την Κική Κωνσταντινίδου πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, στην εκδήλωση όπου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας με δύο τυχερούς.

Τις ευχές του στους συνταξιούχους να έχουν υγεία για να απολαμβάνουν την σύνταξή τους και στους ενεργούς επαγγελματίες να έχουν καλές δουλειές, μετέφερε ο πρόεδρος Κυριάκος Δραγουμάνης, κόβοντας την βασιλόπιτα και μοιράζοντας τα κομμάτια σε όλους τους παριστάμενους.

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Ροδόπης μας είναι επαγγελματική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1972 και εδρεύει στην πόλη της Κομοτηνής.  Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ). Από την ίδρυση του έως και σήμερα σε όλη την μακρόχρονη πορεία του, ήταν πάντα μπροστά σε διεκδικήσεις μέσα από κοινωνικούς αγώνες. Σήμερα αριθμεί 35 ενεργά μέλη, όλα από τα οποία είναι αδειούχοι ηλεκτρολόγοι και στηρίζεται οικονομικά από τη συνδρομή τους.
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr