Ίασμος: Στην γιορτή τσίπουρου θα παραβρεθεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης | xronos.gr
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ίασμος: Στην γιορτή τσίπουρου θα παραβρεθεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

17/10/19 - 13:11
skrekas.jpg

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Ροδόπης

Την προώθηση των αρωματικών φυτών, όπως το τριαντάφυλλο με στόχο την παραγωγή ροδέλαιου συζήτησε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης με τους εκπροσώπους της Ομάδας παραγωγών που συστήθηκε στους Νομούς Ροδόπης και Έβρου.

Άκουσε τον σχεδιασμό του προέδρου Χασάν Μπεκήρ Ουστά και στη συνέχεια κανόνισε να επισκεφθεί τη Ροδόπη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, προκειμένου να μιλήσει στη Γιορτή Τσίπουρου στον Ίασμο, όπου και θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί, τόσο με την νέα Ομάδα Παραγωγών όσο και με τους Βαμβακοπαραγωγούς και τους Καπνοπαραγωγούς  του Νομού μας.

Τον Υφυπουργό προσκάλεσε ο Βουλευτής Ροδόπης κατόπιν αιτήματος του οργανωτικά υπευθύνου προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιάσμου Ηλία Μπούκα.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε σχετικά: «Πρέπει να κινούμαστε ενωμένοι και συντονισμένοι. Να αξιοποιούμε την κάθε γνωριμία και την κάθε ευκαιρία προς όφελος του τόπου μας. Γι’ αυτό ζήτησα η παρουσία του καλού φίλου και αρμόδιου Υφυπουργού Κ. Σκρέκα να μην περάσει ανεκμετάλλευτη. Να δει όποιους πρέπει να δει. Να ενημερωθεί και να λάβει σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις μας, ενόψει της διαπραγμάτευσης και του σχεδιασμού της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr