Ο Βασιλιάς επιβιβάζεται στα νέα λεωφορεία ΚΤΕΛ Ροδόπης και σας πάει στο Καρναβάλι Ξάνθης | xronos.gr
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Βασιλιάς επιβιβάζεται στα νέα λεωφορεία ΚΤΕΛ Ροδόπης και σας πάει στο Καρναβάλι Ξάνθης

06/03/19 - 14:39
untitled-1_156.jpg

Έκτακτα δρομολόγια για το καρναβάλι από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Μαρτίου

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης δίνει την δυνατότητα στον κόσμο της Ροδόπης να παρευρεθεί στο Καρναβάλι της Ξάνθης. Το τριήμερο της κορύφωσης των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στη γειτονική πόλη, θα έχει δρομολόγια όλο το 24ωρο από τον σταθμό των ΚΤΕΛ της Κομοτηνής προς τον σταθμό των ΚΤΕΛ της Ξάνθης με τιμή εισιτήριου 5ευρώ ανά άτομο. Αυτή η προσφορά θα ισχύει από Παρασκευή 8.03 μέχρι και Κυριακή 10.03, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με την βραδινή παρέλαση του Σάββατου και την μεγάλη παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής.

Ενόψει αυτής της προσφοράς ο αεικίνητος Βασιλιάς του Καρναβαλιού βρέθηκε ξανά στην πόλη της Κομοτηνής με την υποστήριξη του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για να βοηθήσει στην ανάδειξη τόσο του Καρναβαλιού όσο και της προσφοράς των ΚΤΕΛ.

Εκεί ο "Βασιλιάς" συναντήθηκε με την διοίκηση του ΚΤΕΛ και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Πέτρο Δεληγκιόζη για τα έκτακτα δρομολόγια που ετοιμάζει το ΚΤΕΛ Ροδόπης καθώς και για τα καινούρια λεωφορεία που έχουν ενταχθεί στον στόλο το τελευταίο διάστημα. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης τον τελευταίο χρόνο κάνει προσπάθεια αναβάθμισης και αντικατάστασης λεωφορείων και μετρά ήδη 15 καινούρια λεωφορεία. Η αναβάθμιση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι να αντικατασταθούν όλα τα παλιά λεωφορεία, μας ενημερώνει ο κος Δεληγκιόζης. Και παροτρύνει τον κόσμο λέγοντας ότι "είναι μια ασφαλής επιλογή το λεωφορείο για να μην έχεις το νου σου στο αυτοκίνητο και για να μπορέσεις να περάσεις καλά" μας λέει και μας εύχεται καλό καρναβάλι.

Περισσότερες πληροφορίες  για τα δρομολόγια στο τηλέφωνο 2531022912 καθώς και στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης στην οδό Γ. Μαμέλη 4.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr