Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επισκέφθηκε Παιδιατρική Κλινική και φορείς της Κομοτηνής | xronos.gr
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επισκέφθηκε Παιδιατρική Κλινική και φορείς της Κομοτηνής

27/02/20 - 10:00
324235346-8.jpg

Εκπροσωπώντας το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης μοίρασε χαρά και προσκλήσεις στα παιδιά της Παιδιατρικής κλινικής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου καθώς και σε φορείς της πόλης

Ο βασιλιάς του ξανθιώτικου Καρναβαλιού ήρθε με φόρα από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης στην Κομοτηνή γεμάτος κέφι, συναντώντας φορείς και βγαίνοντας πολλές φωτογραφίες με πολίτες.

Έτσι όπως τον θυμόμασταν από την περσινή εμφάνισή του στην πόλη μας με βλέμμα καθηλωτικό, με φανταχτερά δαχτυλίδια και σύμμαχο την ευχάριστη προσωπικότητά του, ήταν δύσκολο να μην κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω του και φέτος.

Είναι ο βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης και χθες έκανε ένα προγραμματισμένο πέρασμα από την Κομοτηνή. Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν το δημαρχείο Κομοτηνής όπου προσκάλεσε τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Γκαράνη καθώς και την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσσα Λιβεριάδου στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην γειτονική Ξάνθη. Δεύτερος σταθμός ήταν το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη όπου με την σειρά του δέχθηκε την πειρατική πρόσκληση από τον βασιλιά του Καρναβαλιού.

Στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη του στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και συγκεκριμένα στην Παιδιατρική Κλινική όπου εκεί τους περίμενε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη με το προσωπικό της κλινικής.

Ο βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης μοίρασε γλυκά και λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά που νοσηλεύονται με τα οποία έβγαλε φωτογραφίες και ευχήθηκε περαστικά. Τελευταίος σταθμός του βασιλιά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον σταθμό των υπεραστικών ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης.

Ο βασιλιάς μοίρασε προσκλήσεις και ενημέρωσε τον κόσμο για τα 24ωρα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το ξανθιώτικο Καρναβάλι που ξεκινούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και θα έχουν διάρκεια μέχρι και το τέλος των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Κυριακή 01 Μαρτίου. Ο αντιπρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Κίμωνας Λεχούδης συνόδευε τον βασιλιά του Καρναβαλιού καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στην Κομοτηνή.

Κυκλοφόρησε το διαφημιστικό βίντεο της νυχτερινής παρέλασης Ξάνθης
Κυκλοφόρησε το διαφημιστικό βίντεο της νυχτερινής παρέλασης της Ξάνθης όπου γυρίστηκε σε στούντιο της Κομοτηνής με την επιμέλεια και την δημιουργία να αναλαμβάνει ο Γιώργος Κράλλης και τον φωτισμό ο Λάζαρος Αμοιρίδης. Στο βίντεο διακρίνεται ο βασιλιάς του Καρναβαλιού να φοράει με τη σειρά τις αλυσίδες, τα δαχτυλίδια και τα φανταχτερά πειρατικά του ρούχα και να ετοιμάζεται για το νυχτερινό καρναβάλι της Ξάνθης που θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου.

Βίντεο:

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr