Οι «Καλλιτέχνες» της Ροδόπης έδωσαν εναλλακτικές προτάσεις στους Κομοτηναίους | xronos.gr
ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Οι «Καλλιτέχνες» της Ροδόπης έδωσαν εναλλακτικές προτάσεις στους Κομοτηναίους

14/01/20 - 10:00

Τα μέλη του «Αθηνίωνα» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπτά τους 

Μία ψυχαγωγική ανάπαυλα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, τα μέλη του συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων», κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτας τους με το βλέμμα στραμμένο στην καινούργια χρονιά που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες.

«Κόβουμε την παραδοσιακή πίτα του συλλόγου και αποχαιρετούμε το 2019 ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε όλες τις στοχεύσεις που είχαμε βάλει πέρυσι» είπε στον «Χ», ο πρόεδρος του συλλόγου Άρης Ασσαριωτάκης, συμπληρώνοντας ότι τα μέλη του συλλόγου ατενίζουν το 2020 «με αισιοδοξία». 

Οι «Καλλιτέχνες» της Ροδόπης αισθάνονται περήφανοι, όπως είπε ο κος Ασσαριωτάκης, επειδή έχουν τρόπον τινά αλλάξει τις συνήθειες των Κομοτηναίων ή έστω τις έχουν εμπλουτίσει με περισσότερες επιλογές. «Ο σύλλογος κατάφερε να βάλει στην καθημερινότητα του Κομοτηναίου την εικαστική δράση, με αποτέλεσμα πλέον στο τραπέζι του ροδοπαίικου σπιτικού να υπάρχει και η επιλογή «θα πάω στην Παπαδριέλλειο» πέρα από τις επιλογές «θα πάω σε ένα μπαρ ή σε ένα καφέ».

Μία ακόμη επιλογή που δώσαμε στους Κομοτηναίους είναι ότι πλέον στον ελεύθερο χρόνο τους έχουν να επιλέξουν μία σειρά από χόμπι, καθώς εκτός από τη ζωγραφική προσφέρουμε μία σειρά από άλλες δυνατότητες: γλυπτική ξύλου, μετάλλου, πηλού, φωτογραφία, βιτρώ και άλλα». Στόχος του συλλόγου και για το 2020 είναι τα εργαστήρια αυτά να αναπτυχθούν και φυσικά να εμπλουτιστούν καλύπτοντας όσο γίνεται μεγαλύτερη γκάμα.

Την βασιλόπιτα του συλλόγου ευλόγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου και ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Νίκος Σωτηρακόπουλος.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr