Προβληματίζει η στέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών στις Σάπες | xronos.gr
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

Προβληματίζει η στέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών στις Σάπες

21/09/19 - 10:00
234234235-4_0.jpg

Την ανάγκη να πιέσουν προς το κέντρο για να βρεθεί μία λύση, τόνισε ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος – επίκειται συνάντηση με υπουργό

Ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης κος Σεβδυνίδης με τον υποδιευθυντή κο Σουλιώτη και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών και τον διοικητή του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου τον δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο, στο γραφείο του τελευταίου.

Η συνάντηση έγινε σ’ ένα πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η συνεργασία του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με την Ελληνική Αστυνομία. Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και επιμέρους θέματα με σημαντικότερα την αναβάθμιση του αστυνομικού τμήματος και του συνοριακού τμήματος Σαπών, την ενίσχυση σε προσωπικό και την επίλυση του κτηριακού που είναι ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες. Συζητήθηκε ακόμη η προώθηση των αιτημάτων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών για δημιουργία και λειτουργία Τμήματος Επίδοσης Διαβατηρίων στις Σάπες, ομάδα Ασφαλείας και εφαρμογή του θεσμού του Τοπικού Αστυνομικού.

Μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87,5fm ο Ντίνος Χαριτόπουλος πρόταξε ως μείζον το ζήτημα της στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών στις Σάπες. Εξήγησε πάντως ότι αυτό είναι θέμα της ΕΛΑΣ, όχι του Δήμου, αλλά τόνισε πως χρειάζεται πίεση προς το κέντρο ώστε να βρεθεί μία σωστή λύση. Παρουσιάστηκε πάντως αισιόδοξος, καθώς «θα συναντήσω τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Μ. Χρυσοχοΐδη), για να δούμε από κοντά το θέμα. Παλιότερα με τον ίδιο υπουργό έγινε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr