Σημαντικά τα παράπονα κατοίκων του Ιάσμου για την καθημερινότητα | xronos.gr
Ο «Χ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Σημαντικά τα παράπονα κατοίκων του Ιάσμου για την καθημερινότητα

07/09/19 - 10:00

Επιθέσεις από αδέσποτα, προβληματικό οδικό δίκτυο μέσα στον Ίασμο, καθώς και η τοπική ομάδα, έρχονται στο επίκεντρο των συζητήσεων αυτό το διάστημα

Στην κωμόπολη του Ιάσμου βρέθηκε ο «Χ», όπου μέσω συζήτησης με κατοίκους της περιοχής έγινε δέκτης έντονων παραπόνων σε διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Μείζον ζήτημα που κατέδειξαν οι κάτοικοι ήταν εκείνο των αδέσποτων ζώων. Όπως αναφέρουν έχουν μεγαλώσει πληθυσμιακά οι αγέλες επιθετικών πολλές φορές αδέσποτων σκύλων που δημιουργούν πρόβλημα στην περιοχή. Πολλά είναι τα περιστατικά από επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε πολίτες μας, αναφέρει κάτοικος δείχνοντας τα σημάδια από την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε. Κάνει έκλυση στον νέο δήμαρχο να λάβει άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων του Ιάσμου και για το κακό οδικό δίκτυο εντός της κωμόπολης. Επισημαίνουν ότι η προηγούμενη διοίκηση του δήμου δεν τους φρόντισε όσο θα έπρεπε, εμμένοντας στο να μπαλώνει τις λακκούβες στους δρόμους εντός του Ιάσμου, από το να εκπονήσει ένα νέο σχέδιο οδικού δικτύου, με παρεμβάσεις εξωραϊσμού σε όλα τα προβληματικά σημεία. Η προβληματική οδοποιία κάνει δυσκολότερη την καθημερινότητά τους, δημιουργώντας δυσαρέσκεια.

Δεν έμεινε στο περιθώριο και η κατάσταση που βρίσκεται η τοπική ομάδα του Ιάσμου «Μέγας Αλέξανδρος» που σχολιάστηκε έντονα από τους κατοίκους. Η τοπική ομάδα που την περσινή χρονιά ήταν το καμάρι της κωμόπολης φέρνοντας το ντάμπλ της ΕΠΣ Θράκης στον Ίασμο, καθώς και τον κόσμο πίσω στο γήπεδο, φέτος είναι προ των πυλών της καταστροφής με αμφίβολη μέχρι σήμερα τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Εξαπολύοντας κατά πάσα υπευθύνου πυρά και κάνοντας έκλυση για να σωθεί η ομάδα και προς τις δημοτικές αρχές.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr