Σύλλογος Ιδιοκτητών Ακινήτων Ροδόπης: Δήλωση covid - τέλος προθεσμίας 01/07! | xronos.gr
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Σύλλογος Ιδιοκτητών Ακινήτων Ροδόπης: Δήλωση covid - τέλος προθεσμίας 01/07!

27/06/20 - 10:00

Προαπαιτούμενη η επικαιροποίηση των μισθωτηρίων

Τα μέλη του Συλλόγου προειδοποιεί η πρόεδρος Ιδιοκτητών Ακινήτων Ροδόπης αναφορικά με την προθεσμία που λήγει στις 01/07 κι αφορά στη δήλωση covid, με προαπαιτούμενη -χωρίς πρόστιμα- την επικαιροποίηση των μισθωτηρίων.

Η κα Κυριακούση ανάρτησε την εξής ανακοίνωση: 

Προσοχή: προαπαιτούμενο η επικαιροποιηση των μισθωτηρίων

  1. Μισθώσεις παλιές (προ 1/1/2014) που δεν τις καταχωρήσαμε ποτέ ηλεκτρονικά είναι όμως ισχυρές μέχρι 12/6 μπαίνουμε στο TAXIS, στα μισθωτήριά μας, πατάμε ‘αρχική’ μίσθωση και καταχωρούμε όλα τα στοιχεία της όπως ισχύουν 12/6/20 με έναρξη από τότε που συνήφθη χωρίς όμως ήμερα λήξης ώστε να περάσει ως αορίστου χρόνου
  2. Μισθώσεις παλιές (μετά την 1/1/2014) που καταχωρήσαμε ηλεκτρονικά στην έναρξή τους έκτοτε όμως συνεχίζονται με σιωπηρές παρατάσεις τις επικαιροποιούμε ως ισχύουν την 12/6. Βρίσκουμε το παλιό μισθωτήριο μας στο TAXIS στις μισθώσεις πατάμε στον πράσινο σταυρό και το τροποποιούμε με έναρξη από την επομένη μέρα εκείνης που τελειώνει το παλιό μας μισθωτήριο και χωρίς λήξη ώστε να περάσει ως αόριστης διάρκειας.
  3. Πολύ πρόσφατα μισθωτήρια που καταχωρήθηκαν ηλεκτρονικά και τα οποία όμως λόγω σιωπηρής άτυπης παράτασης από το τέλος του προηγουμένου μισθωτηρίου δεν περιλαμβάνουν τους μήνες από Μάρτιο και Απρίλιο και Μάιο/2020. Πχ μισθωτήρια που καταχωρήθηκαν αρχές Ιουνίου 2020. Επίσης κάνουμε επικαιροποίηση με τροποποίηση ως άνω, ώστε να βάλουμε μέσα και τους μήνες από Μάρτιο έως και Μάιο 2020.

Προσέχουμε ώστε το μισθωτήριό μας που αντιστοιχεί στην δήλωση Covid να περιλαμβάνει μέσα οπωσδήποτε τους μήνες στους οποίους έχουμε μείωση ενοικίου, αυτούς δηλαδή για τους οποίους υποβάλουμε την δήλωση Covid.

Προσοχή: στα αρχικά μισθωτήρια (άνω Νο1) δεν υποβάλουμε και ενεργειακό πιστοποιητικό.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr