Τα παράπονα στον… υπουργό | xronos.gr
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

Τα παράπονα στον… υπουργό

22/08/19 - 10:00

Αναμένουν στις Σάπες τον Άδωνι Γεωργιάδη για να εκφράσουν παράπονα για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στον κόμβο Μέστης και τον αποκλεισμό αυτού

Τα παράπονα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη αναμένεται να εκφράσουν αυτοδιοικητικοί αλλά και επαγγελματίες της περιοχής των Σαπών. Τα παράπονά τους εδράζονται στο έργο κατασκευής των πλευρικών σταθμών διοδίων στον κόμβο της Μέστης. Από τις αρχές του φετινού Ιουλίου ο κόμβος της Μέστης τέθηκε σε αποκλεισμό, με τα κατάλληλα κυκλοφοριακά μέτρα, προκειμένου να κατασκευαστούν πλευρικοί σταθμοί διοδίων. Όμως ενώ διανύουμε ήδη τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου οι εργασίες δείχνουν ότι δεν θα ολοκληρωθούν σύντομα. 

Ο αποκλεισμός των Σαπών αλλά και της Μαρώνειας από την Εγνατία Οδό έχει προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες επαγγελματιών, κυρίως όσων δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό, καθώς τους θερινούς μήνες η κίνηση στα καταστήματά τους ενισχύεται από όσους διέρχονται της Εγνατίας και κάνουν μία στάση είτε στις Σάπες είτε στη Μαρώνεια.

Εξαιτίας αυτής της κατάστασης αυτοδιοικητικοί και επαγγελματίες αναμένουν στην περιοχή μας τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονά τους για το θέμα, αλλά και να του παρουσιάσουν μία σειρά προβλήματα και αιτήματα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα βρεθεί στις Σάπες την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου με αφορμή τα εγκαίνια της νέας μονάδας ενέσιμων βραδείας αποδέσμευσης της Pharmaten και της παρουσίασης του επενδυτικού πλάνου του Ομίλου. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr