Υπερασπίζεται το Δ.Π.Θ. ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης | xronos.gr
ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΚΗ

Υπερασπίζεται το Δ.Π.Θ. ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης

07/11/19 - 10:00

«Η αυτονόητη καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Δ.Π.Θ. τίθεται σε αμφισβήτηση»

Με κείμενό του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ νομού Ροδόπης Γιάννης Βεζυργιαννίδης εμμέσως πλην σαφώς υπερασπίζεται τις πρυτανικές αρχές του Δ.Π.Θ. στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Δήμο Κομοτηνής για την αναβάθμιση (αλλά και τη μελλοντική χρήση) των κτιρίων της παλιάς Νομικής.

Το κείμενο Βεζυργιαννίδη: «Το Δ.Π.Θ. αποτελεί σημείο αναφοράς της Κομοτηνής (δυστυχώς από τα ελάχιστα) και καθοριστικός παράγοντας στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης μας και η συνεργασία του με τους θεσμικούς φορείς θα έπρεπε να είναι σε άριστο κλίμα με στόχο την ανάπτυξή του και την σύσφιξη των σχέσεών του με την κοινωνία.

Δυστυχώς τα όσα εξελίχθησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, κατέδειξαν πως η αυτονόητη καλή συνεργασία τίθεται σε αμφισβήτηση.

Η υλοποίηση της ανάπλασης της περιοχής, σίγουρα είναι σημαντική και θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα, θεωρώ όμως ότι η σύνταξη της μελέτης θα έπρεπε να γίνει σε συνεννόηση με το Πανεπιστήμιο και να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες του, καθώς είναι ο αποκλειστικός χρήστης των κτιρίων από την κατασκευή τους.

Τις λεπτομέρειες της κακής συνεννόησης τις γνωρίζουν μόνο οι εμπλεκόμενοι, το σίγουρο όμως είναι ότι η εικόνα που παρουσιάστηκε δεν είναι αυτή που επιθυμούν οι δημότες».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr