Αγνοούμενος ψαράς βρέθηκε μετά από δύο μέρες | xronos.gr
ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΧΘΕΣ

Αγνοούμενος ψαράς βρέθηκε μετά από δύο μέρες

04/10/18 - 12:07
limeniko.jpg

Καλά στην υγεία του ο 56χρονος, δεν είχε τα προβλεπόμενα έγγραφα, τα βεγγαλικά του δεν ήταν σε ισχύ, καθώς επίσης δεν έφερε όνομα σκάφους

Έναν 56χρονο ψαρά, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας  εντόπισε και διέσωσε το Λιμενικό την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στη Θάσο. Συγκεκριμένα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, πρωινές ώρες της Τετάρτης, για περιστατικό αγνοούμενου 56χρονου αλιέα, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του, είχε μεταβεί με το σκάφος "Αλέξανδρος" Σ.Κ. 777 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ λιμένα Λιμενάρια και κόλπου Μονής Αρχαγγέλου - νότια ν. Θάσου, απογευματινές ώρες της 01/10/18 για διενέργεια αλιείας και έκτοτε αγνοούνταν.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη προς εντοπισμό του άνδρα στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ιδιωτικό σκάφος, ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.

Απογευματινές ώρες Τετάρτη, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το Αλέξανδρος με επιβαίνοντα τον 56χρονο, καλά στην υγεία του, και το συνόδευσε στο λιμενίσκο Σφαγείων Καβάλας.

Σε διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος δεν έφερε τα προβλεπόμενα έγγραφα, τα βεγγαλικά του δεν ήταν σε ισχύ, καθώς επίσης δεν έφερε όνομα σκάφους στις παρειές.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr