Η ΑΝΑΞ είναι ο ασφαλιστικός σας συνεργάτης στην Κομοτηνή | xronos.gr
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η ΑΝΑΞ είναι ο ασφαλιστικός σας συνεργάτης στην Κομοτηνή

22/06/19 - 10:00

Τον αγιασμού του νέου γραφείου επί της οδού Δημοκρίτου τέλεσε ο μητροπολίτης, αρκετός κόσμος ευχήθηκε καλές δουλειές

Η ΑΝΑΞ Πρακτορεύσεις Ασφαλειών που δραστηριοποιείται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ενεργώντας δια λογαριασμό του πελάτη, εγκαινίασε νέο ασφαλιστικό γραφείο στην Κομοτηνή. Τα εγκαίνια του γραφείου επί της οδού Δημοκρίτου 9 πραγματοποιήθηκαν τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 20 Ιουνίου. Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, ενώ παρευρέθηκε αρκετός κόσμος για να ευχηθεί καλές δουλειάς σε όσους θα στελεχώσουν το νέο γραφείο. 

Η ΑΝΑΞ είναι ο ασφαλιστικός σας συνεργάτης για οποιαδήποτε ασφάλιση από την πλέον απλή ως την πλέον εξειδικευμένη. Σημαντικές διαδικασίες που ακολουθεί, υπηρετώντας τις ανάγκες του πελάτη: Προσδιορισμός ασφαλιστικών αναγκών του ιδιώτη και της επιχείρησης. Έρευνα ασφαλιστικής αγοράς. Αξιολόγηση των ασφαλιστικών προτάσεων. Διαρκής παρακολούθηση, αναβάθμιση και βελτίωση των ισχυόντων ασφαλιστηρίων. Υποστήριξη και παρακολούθηση απαιτήσεων ζημιάς.

Η ΑΝΑΞ Πρακτορεύσεις Ασφαλειών διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε ασφαλίσεις ιδιωτών. Ενδεικτικά: Ζωής, Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Προσωπικών Ατυχημάτων. Κατοικίας, Δανειακά, Συνταξιοδοτικά Προγράμματα εγγυημένου επιτοκίου, Επενδυτικά αποταμιευτικά προγράμματα. Επίσης ασφαλίσεις επιχειρήσεων-επαγγελματιών, ασφαλίσεις παγίων φωτιάς, σεισμού και συμπληρωματικών κινδύνων περιουσίας για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, γραφεία, καταστήματα. Ασφαλίσεις Αστικής ευθύνης (Γενική Εργοδοτική, Επαγγελματική, Προϊόντος κ.α). Ασφαλίσεις Πιστώσεων. Ασφαλίσεις μεταφερόμενων εμπορευμάτων και άλλα. 
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr