Η οικογένεια Omnia - 3 Gourmet - Avant Garde έκοψε την πίτα της | xronos.gr
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η οικογένεια Omnia - 3 Gourmet - Avant Garde έκοψε την πίτα της

23/01/19 - 10:00

Μοιραστείτε το

Ευχές μετέφερε εκ μέρους της εργοδοσίας ο επιχειρηματίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αντ. Γραβάνη, Νίκος Παπακωνσταντίνου

Την ετήσια βασιλόπιτα έκοψε η οικογένεια των καταστημάτων Omnia Night Club, 3 Gourmet Bar, Avant Garde. Το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι των τριών αυτών επιτυχημένων μαγαζιών της Κομοτηνής, που λειτουργούν υπό κοινή τριανδρία ιδιοκτησίας, αντάλλαξαν ευχές για ένα χαρούμενο 2019, με υγεία, γεμάτο ευτυχία και μόνο με στιγμές αυθεντικής διασκέδασης, δίχως στεναχώριες.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αντώνη Γραβάνη Νίκος Παπακωνσταντίνου, ο εκλεγμένος στην διοίκηση του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Σπύρος Θυμικιώτης, κι ο νέος αλλά δραστήριος στο επιχειρείν Μάκης Παπαδίνας, ευχήθηκαν από κοινού στους εργαζομένους τα καλύτερα και επεφύλασσαν εκπλήξεις για τους τρεις τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά, οι οποίοι επιβραβεύτηκαν με χρηματικό ποσό.

"Στα τρία καταστήματα που λειτουργούμε εδώ και αρκετά χρόνια στην Κομοτηνή εργάζονται 120 άνθρωποι στο προσωπικό, θέλουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους της περιοχής αλλά και τους νέους και τους φοιτητές", είπε ο κος Παπακωνσταντίνου στον "Χ" στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ευχαριστώντας τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει ξεχωριστά τα τρία αυτά καταστήματα, τα οποία προσφέρουν το καθένα ένα μοναδικό πακέτο διασκέδασης.

Η επιτυχία των τριών μαγαζιών πάντως σίγουρα έχει να κάνει και με τον τρόπο με τον οποίο αυτά λειτουργούν εκ των έσω. "Η οικογένεια δεν είναι μόνο εξ αίματος, αλλά είναι και η επαγγελματική", αναγνώρισε ο κος Παπακωνσταντίνου, ευχόμενος υγεία στο προσωπικό και στις οικογένειές τους, που είναι το πιο σημαντικό αγαθό, όπως το χαρακτήρισε.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr