Η πίστα αναρρίχησης της Κομοτηνής φιλοξένησε αθλητές από όλη την Ελλάδα | xronos.gr
5o ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

Η πίστα αναρρίχησης της Κομοτηνής φιλοξένησε αθλητές από όλη την Ελλάδα

26/06/19 - 10:00

Από τον Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής διακρίθηκαν όλοι οι αθλητές

Η πίστα αναρρίχησης της Κομοτηνής άνοιξε για μία ακόμη αφορά για να φιλοξενήσει μία διοργάνωση πανελληνίου ενδιαφέροντος. Το διήμερο 22 και 23 Ιουνίου στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε το 11ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης, με τα μέλη του ΕΟΣ Κομοτηνής και τον εκπαιδευτή αναρρίχησης Αρχοντή Εξακοΐδη, να  φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία όλων των αθλητών, τόσο εντός πίστας όσο και εκτός αυτής. 

Οι αγώνες αναρρίχησης που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής προσέλκυσαν δεκάδες αθλητές από όλη την χώρα. Μικροί και μεγάλοι αγωνίστηκαν σε μία οργανωμένη και ευχάριστη διοργάνωση και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πίστα αναρρίχησης στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ – 2ου ΕΠΑΛ. Το Σάββατο 22/ Ιουνίου αγωνίστηκαν οι μικρές κατηγορίες, μέχρι 12 ετών όπου υπήρξαν 105 συμμετοχές.

Οι μεγαλύτερες κατηγορίες αγωνίστηκαν την Κυριακή 23 Ιουνίου όπου υπήρχαν άλλες 55 συμμετοχές από σύνολο 20 σωματείων από όλη την Ελλάδα. Φίλοι, αθλητές και υποστηρικτές του αθλήματος έδωσαν ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική χρονιά μιας και οι αγώνες δυσκολίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης ολοκληρώθηκαν με τους αγώνες στην Κομοτηνή. 

Από τον Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής διακρίθηκαν όλοι οι αθλητές. Η Μαριλίνα Χατζηχριστοδούλου κατετάγη 3η στο 11ο Κύπελλο και 3η στην Γενική βαθμολογία του Κυπέλλου και η Όλγα Εξακοϊδη 2η στο 11ο Κύπελλο και 2η στη γενική βαθμολογία.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και οι συνοδοί τους, όπως και οι φίλοι και τα στελέχη (κριτές, ασφαλιστές, γραμματεία) βοήθησαν στη ομαλή διεξαγωγή και την όμορφη ατμόσφαιρα, ενώ σημαντική ήταν η στήριξη που παρείχε η Ε.Ο.Ο.Α.. Οι επιχειρήσεις Τhe CUPs & Tuvunu πρόσφεραν νερά και αναψυκτικά, αναγκαία για τις ζέστες ώρες των αγώνων. 

Η Κομοτηνή είναι η τρίτη πόλη στην Ελλάδα που πραγματοποιούνται αγώνες Αγωνιστικής Αναρρίχησης. Να σημειωθεί ότι  κάθε χρόνο η πίστα αναρρίχησης του ΕΟΣ Κομοτηνής φιλοξενεί διοργάνωση πανελληνίου ενδιαφέροντος. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr