Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ρόλο DJ μόνο στο La Corte | xronos.gr
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ρόλο DJ μόνο στο La Corte

20/07/19 - 10:00

Με τις καλύτερες επιλογές στην μουσική λίστα, το βράδυ της Πέμπτης η βραδιά ήταν μία ακόμη εξαιρετική πρόταση του La Corte Cosmopolitan Drink and Dine

Γνωστός κυρίως για την τηλεοπτική του καριέρα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι κι ένας πολύ επιτυχημένος DJ. Και είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε, όταν το βράδυ της Πέμπτης, ο ίδιος, μαζί με φίλους του, βρέθηκαν στην Κομοτηνή για να παίξει μουσική στο La Corte.

Η καλοκαιρινή αυλή της πόλης, δίπλα στο πάρκο Αγίας Παρασκευής, σας περιμένει κάθε μέρα μόνο με τα καλύτερα. Κι αυτή ήταν μία ακόμη εξαιρετική πρόταση του La Corte Cosmopolitan Drink and Dine. Ο ιδιοκτήτης του La Corte Νίκος Χατζηθεοδώρου, πιστός στο όραμά του να γεμίζει επιλογές τη νύχτα της πόλης, φέρνει γνωστούς DJ, mixologists και chefs όλο τον χρόνο. Μόνο για σας!

Ο κόσμος ξεκίνησε να καταφτάνει περί τις 9 το βράδυ. Ασφαλώς, το κατάστημα είχε και νωρίτερα «ζωή», όπως και κάθε μέρα άλλωστε, αφού αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό. Η χαλάρωση ενός περιποιημένου παγωμένου cocktail τις βραδινές ώρες, οι γαστρονομικές επιλογές που συνοδεύουν την όρεξή σας, όλα αυτά σας περιμένουν στο La Corte.

Περί τις 10 το βράδυ το μαγαζί είχε γεμίσει κόσμο με όμορφη καλοκαιρινή διάθεση. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τις μουσικές του επιλογές κέρδισε το στοίχημα της διασκέδασης και φωτογραφήθηκε με όλους όσους θέλησαν να απαθανατίσουν την στιγμή.

Αν δεν θέλετε να …χάσετε κι εσείς τις επόμενες τέτοιες στιγμές του la Corte, κάντε την κράτησή σας στο 6932612101, διεύθυνση Αδριανουπόλεως 4 καθημερινά από τις 19:00. 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr